Οι δύο Κρητικοί και τα "ροζ" βίντεο – Δικάζονται το 2020

Petite Perle 300×250

Για το 2020 ορίστηκε τελικά η δίκη των δύο Κρητικών, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων με θύματα δύο ανυποψίαστες κοπέλες με τις οποίες είχε συνευρεθεί ερωτικά ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι δύο Κρητικοί ηλικίας 42 και 29 ετών. Ο πρώτος κατηγορείται για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου και επεξεργασία και μετάδοση σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατά συρροή. Ο 29χρονος κατηγορούμενος βαρύνεται με την κατηγορία της επεξεργασίας και μετάδοσης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατά συρροή.

Αν και η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης. Τελικά, η Έδρα ανέβαλε τη δίκη για τις 3 Φεβρουαρίου του 2020.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να είχε τοποθετήσει κάμερα στο χώρο, όπου είχε συνευρεθεί με την κάθε μια από τις δύο γυναίκες με τις οποίες είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις. Στη συνέχεια κατέγραφε τις σεξουαλικές του περιπτύξεις χωρίς ποτέ να ενημερώσει καμία από τις δύο κοπέλες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο 42χρονος φέρεται να "ανέβασε" στο διαδίκτυο αποσπάσματα από το "ροζ" βίντεο με την βοήθεια του 29χρονου σήμερα συγκατηγορουμένου του.

Οι δύο κοπέλες σοκαρισμένες είδαν τους εαυτούς τους στο βίντεο περίπου 3,5 χρόνια μετά, βίντεο το οποίο αναπαρήγαγε ιστότοπος σεξουαλικού περιεχομένου. Ωστόσο ο 42χρονος είχε φροντίσει με ειδική επεξεργασία να μην φαίνεται το δικό του πρόσωπο.

Και οι δύο ωστόσο, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ