Όλοι οι δρόμοι αυτή την Τετάρτη οδηγούν στη Δαμάστα

Petite Perle 300×250

H Δαμάστα τους τελευταίους μήνες ζει το όνειρό της… Το όραμα του προέδρου Αντώνη Παπαδάκη για την Δαμάστα, συνεπικουρούμενο από τη διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους απανταχού Δαμαστιανούς γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο δυνατό. Γιατί είναι ένα όραμα που έχει μπολιαστεί μέσα από αγνά αισθήματα για το ποδόσφαιρο, μέσα από πίστη, μέσα από αγάπη για την Δαμάστα.


Αυτή την Τετάρτη 17 Απριλίου η Δαμάστα έχει ραντεβού με την ιστορία. Το γήπεδό μας ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει έναν ιστορικό αντίπαλο, μια ομάδα με βαριά φανέλα που εδώ και 60 χρόνια κοσμεί το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον ΠΟΑ. Η Δαμάστα δίνει έναν αγώνα-γιορτή και ταυτόχρονα έναν αγώνα πρόκληση για το όραμα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Άλλωστε μετά την ιστορική άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, θα ήταν ιδανικό αυτή η χρονιά να συνδυαστεί και με την πρόκριση για πρώτη φορά στα χρονικά του σωματείου σε έναν τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Το θέλουμε και το πιστεύουμε!


Ζητάμε να είναι κοντά μας σε αυτό τον αγώνα όλοι οι Δαμαστιανοί, όλοι οι φίλοι του σωματείου στο Ηράκλειο και γενικότερα καλούμε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να βρίσκονται την Τετάρτη στις 16:00 στο γήπεδο της Δαμάστας. Τους θέλουμε μαζί μας για να γράψουμε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία μας.
Μάλιστα επίσημοι καλεσμένοι της Δαμάστας θα είναι τα παιδιά και τα στελέχη από το «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς το σωματείο μας είναι πλέον πρεσβευτής του οργανισμού σε ολόκληρη την Κρήτη. Ζητάμε από τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει το «Χαμόγελο του Παιδιού» και να στηρίξει το πασχαλινό παζάρι που θα δημιουργήσουν τα παιδιά με λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη. Όλοι οι δρόμοι αυτή την Τετάρτη οδηγούν στη Δαμάστα!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ