Συνάντηση Βαρδάκη με τον Διοικητή ΕΦΚΑ για την απονομή των συντάξεων

Petite Perle 300×250

Θέματα απονομής συντάξεων τέθηκαν στην συνάντηση του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη με τον Διοικητή ΕΦΚΑ Κ. Λάμπρο Σέμπο, παρουσία και της Διευθύντριας Συντάξεων κας Δέσποινας Ατάλιαλη και Διευθύντριας Προσωπικού κας Πόπης Πρασά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Βαρδάκης ως Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έθεσε την ανάγκη της επίλυσης προβλημάτων που παρατηρούνται στα κατά τόπους περιφερειακά υποκαταστήματα ΕΦΚΑ και τα οποία αφορούν κυρίως σε ζητήματα λειτουργίας και τα οποία δυστυχώς επηρεάζουν ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

Επιπλέον, ο κ. Βαρδάκης επισήμανε ότι παρά τον μεγάλο αριθμό των εκκρεμών συντάξεων, που παρέλαβε η σημερινή Κυβέρνηση από το 2015 και κατάφερε να περιορίσει αισθητά, υφίσταται ακόμα ανάγκη για επιπλέον επιτάχυνση στην διεκπεραίωση εκκρεμών υποθέσεων συντάξεων κύριων αλλά και επικουρικών που αποδίδονται από τον ΕΦΚΑ.

Ο κ. Βαρδάκης ζήτησε ακόμα την άμεση ενίσχυση με προσωπικό του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Αγροτών Ηρακλείου που έχει αρμοδιότητα για όλη τη Κρήτη, όπως και του Περιφερειακού υποκαταστήματος ΕΦΚΑ μη μισθωτών Ηρακλείου.

 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ