Στο πλευρό του Σπύρου Καλλέργη ο Γιώργος Ξενικάκης

Petite Perle 300×250


Ένας ακόμα ενεργός και γεμάτος εμπειρίες συμπολίτης μας , ο Ξενικάκης Γεώργιος του Ηρακλή και της Αικατερίνης, ξεναγός στο επάγγελμα, αποφάσισε μετά από ώριμη σκέψη να συμπορευτεί με τον Σπύρο Καλλέργη.   

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Κιθαρίδα το 1952 και είναι παντρεμένος με την  Helga, όπου έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Υπηρέτει τον τόπο του πολλά χρόνια, εργαζόμενος ως ξεναγός. Ένα επάγγελμα άκρως σημαντικό που του έχει προσφέρει πολλές γνώσεις και εμπειρίες, τόσο στο κομμάτι του Τουρισμού όσο και στον Πολιτισμό και την Ιστορία. Έχει ζήσει μεγάλο διάστημα στο Εξωτερικό, γεγονός που του δίνει το κίνητρο να θέλει να προσφέρει στο Μαλεβίζι το κάτι παραπάνω.

Σε μήνυμα του δήλωσε:" Η συμμετοχή και η ενασχόληση με τα κοινά, είναι κάτι που μας αφορά όλους άμεσα. Πρόκειται για το μέλλον μας, για τον τόπο που κατοικούμε εμείς και τα παιδιά μας. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και να σταθώ δίπλα στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ, Σπύρου Καλλέργη, έναν άνθρωπο που γνωρίζω πολύ καλά και τον εμπιστεύομαι, για ένα μέλλον όπως το ονειρεύομαι."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ