"Θα διαψευστούν όσοι σπείρουν ζιζάνια"

Petite Perle 300×250

" "Το Ενωμένο Μαλεβίζι" είναι μια παράταξη σεμνή, δυναμική και τυγχάνει κριτικής πολλές φορές σκληρής από όλες τις πλευρές.

Οι συνθήκες δεν είναι καθόλου εύκολες, όμως εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας, και θα φτάσουμε στο τέλος", είπε μεταξύ άλλων στην αποστροφή του λόγου του, ο κ. Σπύρος Καλλέργης που επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, το Πολύδροσο.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους και στενούς του συνεργάτες , κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα των κατοίκων.

Ο πρόεδρος Σταύρος Λουλαδάκης είπε ότι οι κάτοικοι του Πολύδροσου "νιώθουν λίγο ξεχασμένοι από το Δήμο", σε θέματα καθαριότητας και φωτισμού της περιοχής,κάτι που δε συνέβαινε επί δημαρχίας Γιώργου Μαρκογιαννάκη, που παρακολουθούσε και αυτός της σύσκεψη. Ο κ. Λουλαδάκης συμπλήρωσε ότι έργα στην περιοχή αυτή την περίοδο έγιναν ωστόσο στα θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι δεν είναι ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά της δημοτικής Αρχής.

"Εμείς, είναι σαν να μην ανήκουμε στο Μαλεβίζι" είπε ο πρόεδρος και ανέφερε μεταξύ άλλων ένα παράδειγμα με το αίτημα που έχει γίνει για την αντικατάσταση των λαμπτήρων που δεν ανάβουν, και δεν έχει βρει ανταπόκριση.

Ο κ. Λουλαδάκης συνέχισε λέγοντας ότι όποιο αίτημα και να κατατεθεί προς τη δημοτική Αρχή δε δρομολογείται, ακόμα και τα πιο απλά που σχετίζονται με τον καθαρισμό του χώρου κ.α , με αποτέλεσμα τα έξι μέλη του συλλόγου να σηκώνουν το βάρος της επίλυσης των προβλημάτων της συγκεκριμένης περιοχής.

"'Όποιο αίτημα και αν έχουν οι κάτοικοι έρχονται σε εμάς, αν δεν υπήρχε ο πολιτιστικός σύλλογος δεν θα γινόταν τίποτα", είπε ο πρόεδρος.

Άλλα μέλη έθεσαν το θέμα του τιμολογίου της ΔΕΑΥΜ λέγοντας ότι το νερό παραμένει ακριβό.

Ο κ. Καλλέργης είπε ότι ο Δήμος είναι υποχρεωμένος τα χρήματα που εισπράττει από τα ανταποδοτικά τέλη να τα αξιοποιεί προς όφελος των δημοτών, παρέχοντας φτηνό και καθαρό νερό, φωτισμό κ.α

Μάλιστα με αφορμή την αναφορά του προέδρου για τα φώτα είπε: "Αν η δημοτική Αρχή χωλαίνει στην αντικατάσταση μιας λάμπας αυτό είναι ευτελισμός".

Ο κ. Καλλέργης παρουσίασε τους βασικούς άξονες της παράταξης , λέγοντας ότι ο κυρίαρχος σκοπός είναι να σταθούν δίπλα στα προβλήματα του πολίτη, με όλες τους τις δυνάμεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ