Η δυνατή πεντάδα του Σταύρου Αρναουτάκη από το Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας  και πλήθος υποψήφιων δημοτικών συμβούλων παρόντες στην εκδήλωση

Μια δυνατή ομάδα από το Μαλεβίζι που είναι στο πλευρό του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη αρκετά χρόνια, διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των πολιτών, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Πρόσωπα  που έχουν δείξει δείγματα γραφής και τα έχει εμπιστευτεί ο κ. Αρναουτάκης σε θέσεις κλειδιά.   

Πρόκειται για τους Λάμπρο Βαμβακά, Ιατρός- Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Γιώργο Μαρή, Επιχειρηματία, Νίκο Ξυλούρη, Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π, Σταύρο Τζεδάκη, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Κώστα Φασουλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού.

Επόμενο ήταν στην  παρουσίαση του ψηφοδελτίου που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, οι Αναδρομές να κατακλυστούν από Μαλεβιζιώτες.

Εκτός από τις οικογένειες και τους στενούς φίλους των υποψηφίων, παρόντες ήταν θεσμικοί εκπρόσωποι αλλά και υποψήφιοι.

Ο  Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης που έχει αγαστή συνεργασία με τον κ. Αρναουτάκη, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο, Θανάση Κύρκο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΑΥΜ Γιάννη Ντουλάκη, την πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Ευή Αποστολάκη, και πάρα πολλούς υποψηφίους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» όπως το Γιάννη Μπιζανάκη, κ.α

Μετά την περιοδεία που είχε στη Δαμάστα, στις Αρχάνες έφτασε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας.  

Εκεί βρίσκονταν από νωρίς οι υποψήφιοι της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί», Γιάννης Μαρής , γιος του Γιώργου,  ο Στέφανος Βλασιάδης, ο Νίκος Πατραμάνης, η Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, η Έφη Βολανάκη, η Ευαγγελία Παπουτσάκη κ.α.

Οι υποψήφια  βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ελένη Βατσινά, ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο πρόεδρος της  Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ