Δύναμη η Τύλισος για τον Κώστα Μαμουλάκη (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Της Λίτσας Τσαντηράκη 


Τον οικισμό της Τυλίσου επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής και υποψήφιους συμβούλους της δημοτικής παράταξης «Νέοι δρόμοι».
Ο Δήμαρχος ξεκινώντας της ομιλία του τόνισε την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για την Τύλισο, τονίζοντας ότι οι Τυλισανοί είναι άνθρωποι με ήθος και αξίες.
Στα σπουδαία έργα που έχει πετύχει η Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια αναφέρθηκε ο Κώστας Μαμουλάκης, λέγοντας ότι «είναι αποτέλεσμα πολλών ανθρώπων και εγώ είμαι πρώτος μεταξύ ίσων».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε ένα πιστό του συνεργάτη, «το δεξί μου χέρι» όπως είπε, τον Θανάση Κύρκο, για να χειροκροτηθεί από τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο ΚΑΠΗ Τυλίσου.

Ο κ. Μαμουλάκης ανέφερε τα έργα που έχουν γίνει στην Τύλισο και τα οποία έχουν αλλάξει την εικόνα του οικισμού, όπως οι διανοίξεις δρόμων, η Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου, ο φωτισμός στον κεντρικό δρόμο του χωριού με λάμπες led, η κεντρική πλατεία (στην οποία σε λίγο καιρό θα τοποθετηθεί η προτομή του Γιάννη Περδικάρη) και το νέο πάρκινγκ.

Ο ιερέας της Τυλίσου παπά – Γιώργης έπλεξε το εγκώμιο του Δημάρχου, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με ήθος, εντιμότητα και αρχές. Μάλιστα, ο παπά – Γιώργης μεταξύ άλλων είπε: «Δήμαρχε δεν σε καλωσορίζουμε στο χωριό μας, γιατί σε νιώθουμε ένα δικό μας άνθρωπο, που βρίσκεται πάντα δίπλα στην κοινωνία της Τυλίσου. Εκτιμούμε όλους τους συνεργάτες σου και ιδιαιτέρως το παιδί μας τον Θανάση (σ.σ. Κύρκο) αλλά και τον πρόεδρό μας Βασίλη Κουβίδη. Είμαστε δίπλα σας και θέλουμε να μείνουμε όπως είμαστε. Όλα όσα πράξατε για την Τύλισο, οι κάτοικοι θα σας το ανταποδώσουν».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Αθλητικής Ομάδας Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για όσα έχει πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή στον οικισμό, αλλά και την αμέριστη βοήθειά του στην ομάδα της Τυλίσου και στο γήπεδο, αναφέροντας την πρόσφατη χρηματοδότηση για τα αποδυτητήρια, τον τάπητα κ.α

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ