AΡΙΣΤΕΡΑ? Άσε μας κουκλίτσα μου!

Petite Perle 300×250

Μετά από 2 χρόνια έρευνας και γραψίματος και τους 3 τελευταίους μαρτυρικούς μήνες, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι ολοκλήρωσα (Μμμ εγώ και η Πετρούλα) άλλο ένα βιβλίο για όλους που πρέπει να διαβαστεί από όλους.

Αφορά την οικονομία και τη κρίση μαζί και την πολιτική που χειρίζεται τις οικονομίες και φέρνει τις κρίσεις. Και φυσικά την «πολιτική» της αριστεράς. (Που καμμιά σχέση δεν έχει με την προηγούμενη που ανέφερα.. την "κλασική" πολιτική λέω… εδώ μιλάμε για Αρμαγεδδώνα σε ότι αφορά εμάς, το κράτος, την κοινωνία και την διαχείριση της κρίσης!)

Άλλο ένα βιβλίο λοιπόν στον κόσμο ετούτο. Και όχι μόνο! Θα το έλεγα εμπειρία, δράση ή ακόμα και αντίδραση σε κάτι που τείνει να εξελιχθεί σε γάγγραινα. Στην αδιαφορία μας -αν όχι για όλα- για τα περισσότερα. Και ιδιαίτερα για τον άλλον! Τον διαφορετικό, τον αντίπαλο, τον εχθρό. Που δεν μας καταλαβαίνει, μας αγνοεί, μας εκμεταλλεύεται παντοιοτρόπως και δεν μας επιτρέπει να πάμε μπροστά! Που βέβαια στην πολιτική (και δη της αριστεράς) είναι ο κανόνας και ο υπαίτιος των πάντων. Και ιδιαίτερα των λαθών της.

Το βιβλίο μιλάει για -και αφορά- εμάς, όλους εμάς που απαξιώνουμε τα "κοινά" και ψάχνει τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Αλλά αναλύει και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν εμάς και την "πολιτική" μας. Ή τις επιπτώσεις όλων των προηγούμενων.

Μικρά και ουσιώδη κεφάλαια όπου αναλύονται η παγκόσμια κρίση του 2008, η δεκαετία του '90, η κυβέρνηση Καραμανλή, η χρεοκοπία του καθημαγμένου ελληνικού δημοσίου, η διακυβέρνηση της αριστεράς και η καθολική χρεοκοπία του ιδιωτικού σαν "απαύγασμα" της θρασύτατης "πολιτικής" της, το Μακεδονικό και η συμφωνία των Πρεσπών που ήρθε σαν καταστάλαγμα των προηγούμενων, η οικονομία μαζί και η διαφθορά. Κρατική αλλά και όλων ημών.

Γι αυτό το λέω συνεχώς και παντού.

Σε μια τέτοια πολυεκλογική χρονιά με τόσο μεγάλη σημασία για την συνέχεια την δική μας και του κράτους…. ΜΗΝ πάτε να ψηφίσετε χωρίς να το έχετε διαβάσει.

Βασίλης Καραβάσης

Άλλωστε.. μετά την Σταύρωση, έρχεται και η Ανάσταση.

ΝΑ είστε όλοι καλά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ