Συλλήψεων συνέχεια για τυχερά παιχνίδια

Petite Perle 300×250

Συνελήφθησαν, χθες (19.04.2019) μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου τέσσερις άνδρες ηλικίας από 26 έως και 59 ετών για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιχνιδιών από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες μετά τα μεσάνυχτα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 28χρονου άνδρα ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είχε επιτρέψει σε τέσσερα άτομα και συμμετείχε στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσσών οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος ζάρια. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ