54χρονος και 39χρονος είχαν … συλλογή βεγγαλικών

Petite Perle 300×250

Συνελήφθη, χθες (23.04.2019) το απόγευμα σε περιοχή Του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 54χρονος άνδρας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, χθες (23.04.2019) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 54χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1.083 κροτίδες,
  • 1.489 απομιμητικά είδη ένδυσης και διαφόρων εταιρειών,  
  • 17 πακέτα τσιγάρα για τα οποία τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Χανιά

Συνελήφθη, επίσης χθες (23.04.2019) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 39χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, χθες (23.04.2019) το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε έρευνα από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 39χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1.800 κροτίδες,
  • 5.900 παιδικά αθύρματα  

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ