Ο Γιώργος Καλησπεράκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Petite Perle 300×250

Ένας ακόμα νέος και ιδιαίτερα αξιόλογος υποψήφιος, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Καλησπεράκη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τ.Ε, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιώργος Καλησπεράκης είναι ένας αγαπητός και ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος. Ασχολείται παράλληλα και με τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής, έχει προσφέρει στον τόπο από θέσεις ευθύνης και έχει τις δυνατότητες αλλά και τη διάθεση να συμβάλει και με τις δικές του δυνάμεις στην αναπτυξιακή πορεία του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Υποδεχόμαστε με χαρά έναν ακόμα νέο συμπολίτη μας, τον Γιώργο Καλησπεράκη, που με την υποψηφιότητά του ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Έναν άνθρωπο δυναμικό, δραστήριο και με όρεξη προσφοράς, αποδεδειγμένες ικανότητες και κοινωνικές ευαισθησίες. Μαζί και με τον Γιώργο, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε ακατάπαυστα την υλοποίηση του οραματικού μας προγράμματος για το Μαλεβίζι. Με σεβασμό και επίκεντρο τον άνθρωπο, με εμπειρία και αποφασιστικότητα, με αξιοπιστία και συνέπεια. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιώργο Καλησπεράκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ