Π.Σ. Σάρχου: Ευχαριστούν Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Τις θερμές του ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Μαλεβιζίου εκφράζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Σάρχου για την επιχορήγηση ύψους 2.000 ευρώ και 1.500 ευρώ που έλαβε αντίστοιχα.

Με τα χρήματα αυτά ο Σύλλογος θα καλύψει μέρους των δαπανών επισκευής – συντήρησης παραδοσιακών κτιρίων του χωριού, τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και αγορά ειδών εξοπλισμού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου:

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Κρήτης για την επιχορήγηση η οποία θα καλύψει το κόστος μόνωσης της στέγης του νερόμυλου του χωριού μας και είμαστε στο στάδιο συλλογής προσφορών. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Κώστα Φασουλάκη για την πολύτιμη βοήθειά του.


Ο Δήμος Μαλεβιζίου έλαβε απόφαση να επιχορηγήσει τον σύλλογό μας για πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε και καλύψουμε οικονομικά, με το ποσό των 1.500 ευρώ, ποσό που αποτελεί επιχορήγηση για τα έτη 2018, που δεν είχαμε λάβει, και 2019. Ευχαριστούμε ιδίως τον κ. Παπαδομανωλάκη, Αντιδήμαρχο, για τη συνεργασία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ