Σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πόρου

Petite Perle 300×250

Νικητής έφυγε ο ΠΑΟΚ από το Μαρτινέγκο που νίκησε δύσκολα τον Πόρο με 0-1 και τώρα που ο Ζαρός έχασε στον Αλμυρό η ομάδα του Κρουσώνα ξαναμπήκε στο παιχνίδι της ανόδου.

Τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα για τις δύο ομάδες με το πρώτο να είναι για τον ΠΑΟΚ που έπαιξε πολύ καλά και πέτυχε το γκολ που αποδείχθηκε το νικητήριο και στο δεύτερο έπαιξε καλύτερα ο Πόρος, που πίεσε ψηλά είχε δύο οριζόντια δοκάρια αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 18' με τον Κοζυράκη που έκανε σέντρα στον Κεφαλούκο και με μία εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του Νίκου Σουργιά.

Στο 22' σουτ έξω από την περιοχή από τον Ζαφείρη, μπλόκαρε ο Δημητριάδης. Στο 23' ο Σούρσος έκοψε τη μπάλα στον Ανωγειανάκη που σούταρε αμέσως αλλά ο Δ. Ζαφείρης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 45' νέο σουτ του Ζαφείρη έξω από την περιοχή, λίγο άουτ. Στο 54' ο Νικηφόρος έδωσε στον Παπαδάκη, αλλά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σούταρε πολύ ψηλά. Αμέσως μετά αντεπίθεση για τον Πόρο που έπιασε ανοργάνωτη την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ζαφείρης μπήκε στην περιοχή με ωραία ενέργεια έκανε σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 60' απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Παπαδάκη, η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στο 68' ο Χρηστάκης σούταρε δυνατά, ο Δημητριάδης εκτινάχθηκε ακούμπησε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι κρατώντας το μηδέν. Στο 69' ο Καστελλιανάκης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ήταν αδύναμη και ο Δημητριάδης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Στο 91' από κόρνερ του Ζαφείρη ο Χαριτάκης σούταρε από το σημείο του πέναλτι αλλά για κακή του τύχη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 93' ο Μαγάκης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή αλλά και πάλι ο Δημητριάδης ήταν εκεί κάνοντας σπουδαία απόκρουση με τα πόδια.

Συνθέσεις

Πόρος: Ζαφείρης, Σκουλάς, Πολυχρονάκης Χαρίτος, Παπουτσάκης, Μαγάκης, Α. Ζαφείρης, Χρηστάκης, Καστελλιανάκης, Σκούφος, Μεταξάκης(56' Λυδάκης- 64' Λεμονιάς)

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Νικηφόρος, Παπαδιός(82' Ε. Παπαδάκης), Βασιλείου, Κεφαλούκος, Κοζυράκης, Σούρσος, Καουκάκης(70' Μπελαδάκης- 73' Λιακάκης), Παπαδάκης, Ανωγειανάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ