Η Λαϊκή Συσπείρωση σε Πόμπια και Αντισκάρι

Petite Perle 300×250

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κούδα Βασίλη, Κόρογλου Κώστα και Χουστουλάκη Γενοβέφα, καθώς και τον υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Φαιστού με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Γιάννη Ζαχαριουδάκη και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Φαιστού, πραγματοποίησε το Σάββατο 11/05 περιοδεία στην Πόμπια, ενώ προηγήθηκε περιοδεία και στο χωριό Αντισκάρι.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του κλιμακίου στην Πόμπια, πραγματοποιήθηκε συζήτηση-ομιλία σε καφενείο του χωριού, όπου μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Συντυχάκης Μανώλης ανέφερε τα εξής:

«Εδώ από το ιστορικό κεφαλοχώρι του κάμπου της Μεσαράς, καλούμε τον λαό να στηρίζει ενιαία σε όλες τις κάλπες τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια και ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, κάνοντας κριτήριο ψήφου τις πολιτικές που μας έφτασαν ως εδώ.»

Επιπλέον, κατέδειξε τον ρόλο της ΕΕ, των κυβερνήσεων και της περιφέρειας στην αντιλαϊκή πολιτική που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν. Τόνισε πως «Η κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο Δήμος Φαιστού φέρουν τεράστια ευθύνη για την κακή κατάσταση που υπάρχει στα χωριά, για την έλλειψη υποδομών όπως αντιπλημμυρικά και αντισεισμικά έργα, αγροτικό δίκτυο, υψηλό κόστος αγροτικής παραγωγής, ενώ δίνουν απλόχερα εκατομμύρια για επενδύσεις σε μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους για να εξασφαλίζουν τα κέρδη τους. Γι αυτό, σε αυτές τις εκλογές  θα πρέπει ο λαός να γυρίσει την πλάτη σε όλους όσοι δεν έβαλαν ποτέ τις πραγματικές ανάγκες του λαού σε προτεραιότητα.  Να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τη μόνη δύναμη που διεκδικεί μέτρα και έργα που θα ανακουφίσουν τη λαϊκή οικογένεια, που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας. Για να σηκώσει ο λαός κεφάλι.»

Στη συνέχεια, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φαιστού, Γιάννης Ζαχαριουδάκης, τόνισε πως:

«Κόντρα στα παχιά λόγια όλων των υπόλοιπων υποψηφίων δημάρχων Φαιστού που μιλάνε γενικά κι αόριστα για «ανάπτυξη», εννοώντας την ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων και στο Δήμο μας, εμείς, οι υποψήφιοι της  Λαϊκής Συσπείρωσης, όταν μιλάμε για ανάπτυξη μιλάμε για τις ανάγκες του λαού. Μιλάμε για οργάνωση και διεκδίκηση κοινωνικών, αθλητικών, πολιτιστικών υπηρεσιών. Μιλάμε για εθνικό – επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο αξιοπρεπές. Μιλάμε για ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων από δημοτικά τέλη, φόρους και κατασχέσεις. Μιλάμε για αγωνιστική δημοτική αρχή που δεν θα είναι το καλό παιδί των κυβερνήσεων, όπως όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι διαχρονικά, είτε μέσα στα δημοτικά συμβούλια, είτε μέσα από τη συνδικαλιστική τους πορεία και στάση.»

 Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να κάνουν κριτήριο ψήφου όχι μόνο τη σιωπή των υπόλοιπων υποψήφιων για τη λειτουργία του Δήμου ως δεύτερη εφορία, την απαξίωση των υποδομών του και τις ευθύνες τους στην εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για να ανασάνει ο λαός της περιοχής.  Τόνισε ότι η μοναδική απάντηση της νεολαίας, ειδικά αυτής που ψηφίζει για πρώτη φορά αλλά και συνολικά του λαού, στο μαύρο της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, είναι η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση. Για να γίνει η πραγματική διαφορά και στον Δήμο Φαιστού, καθώς η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι αυτή που θα τους «χαλάσει τη σούπα».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ