Η Λαϊκή Συσπείρωση στα Σταυράκια και τις Δαφνές

Petite Perle 300×250

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Δημήτρη Βρύσαλη περιόδευσε στα Σταυράκια και τις Δαφνές του Δήμου Ηρακλείου το Σάββατο 13/5.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους της περιοχής κυριάρχησαν τα σοβαρά προβλήματα του κόστους άρδευσης των καλλιεργήσιμων γεωργικών εκτάσεων. Επίσης απασχόλησαν των πολλαπλών φορολογικών βαρών που σηκώνουν στις πλάτες τους οι μικρομεσαίοι αγρότες καθώς και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα τις περιοχής.

Ο Δημήτρης Βρύσαλης στις συζητήσεις με τους κατοίκους των δύο χωριών επισήμανε: «Αυτό που ζούμε είναι οι συνέπειες της πολιτικής της ΕΕ, της γνωστής ΚΑΠ, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και οι προηγούμενες υλοποιήσαν και υλοποιούν. Μια πολιτική που φτάνει τον μικρομεσαίο αγρότη μέχρι το ξεκλήρισμα. Πολιτική που ενισχύεται από την Δημοτική Αρχή τόσο τη σημερινή όσο και τις προηγούμενες, αφού τόσο η τιμολογιακή πολιτική στο νερό όσο συνολικά η δημοτική φορολογία επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τις λαϊκές οικογένειες και τα χωράφια τους, από τα οποία προσδοκούν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί. Στην ανάγκη εφαρμογής αυτής της πολιτικής δεν παρεκκλίνει κανένας από τους άλλους οχτώ συνδυασμούς που διεκδικούν την ψήφο των Ηρακλειωτών .»

 «Γι' αυτό χρειάζεται να αξιοποιήσουμε το όπλο της ψήφου σωστά, δυναμώνοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο Ηρακλείου και Περιφέρεια Κρήτης και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, για να παλεύουμε από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα των εκλογών», είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Βρύσαλης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ