Μ. Μποκέας: «Η περίοδος των φθηνών υποσχέσεων τελείωσε!»

Petite Perle 300×250

Για τα λόγια που δεν ταυτίστηκαν με τις πράξεις και τις υποσχέσεις που έμειναν κενές έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι μπορεί!». Στην κατεύθυνση αυτή ο Μενέλαος Μποκέας προχώρησε σε ενδεικτικές αντιπαραβολές των όσων υποστηρίζει τώρα η νυν Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε σχέση με τα όσα υποστήριζε προεκλογικά το 2014, τονίζοντας:

«Το 2014 στο πρόγραμμά του, τότε, ο απερχόμενος Δήμαρχος μιλούσε για «Ολοκλήρωση οδικής σύνδεσης Γαζίου – Ηρακλείου με ένα σύγχρονο δρόμο». Σε προεκλογικό πανικό (και χρηματοδότηση της Περιφέρειας) αποφασίστηκε μόλις πριν λίγες μέρες, απλά ένας προσωρινός κυκλικός κόμβος, αλλά ο κ. Μαμουλάκης ξεχνά ότι το 2014 δήλωνε πως δεν προχωρά σε «ημίμετρα».

Πού είναι τα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Αμμουδάρας που θα μας έκαναν «Κόπα Καμπάνα» όπως συνήθιζε να μας λέει;

Σε ποιο δήμο της χώρας οι δημόσιοι χώροι καταλαμβάνονται από επιχειρηματικά συμφέροντα ημετέρων;

Σε ποιο δημοκρατικό και ανοιχτό δήμο ο αναπτυξιακός σχεδιασμός στηρίζεται στις πελατειακές σχέσεις και τη λογική των «δικών μας παιδιών»; 

Κούφια λόγια και προχειρότητα παντού, όπως η πολυδιαφημιζόμενη μείωση των τελών ύδρευσης κατά 20%. Είναι η ίδια πρακτική πρόχειρης μείωσης των τιμολογίων που είχαν ακολουθήσει και πριν τις εκλογές του 2014. Μια μείωση που μετά τις εκλογές την πήραν πίσω, επιβαρύνοντας ξανά τους δημότες! Επαναλαμβάνονται. Ας μην υποτιμούν την κρίση μας!

Τις επόμενες μέρες θα περιγράψουμε κάθε μια από εκείνες τις υποσχέσεις που τις πήρε ο αέρας. Όλες εκείνες που χάθηκαν λόγω έλλειψης σχεδιασμού, αποφασιστικότητας και εξαρτήσεων».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ