Τη Ροδιά επισκέφτηκε ο Μενέλαος Μποκέας (φωτ. + video)

Petite Perle 300×250

Για πολλοστή φορά ο υποψήφιος δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας επισκέφτηκε το χωριό της Ροδιάς όπου άκουσε από τους φορείς τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Μποκέας συνοδευόταν από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ο χώρος όπου έγινε η συνάντηση ήταν στην αυλή του Πύργου των Καλλεργών και της εκκλησίας Παναγία η Ροδέα.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Στρατάκης ο οποίος έκανε μία ενημέρωση στον υποψήφιο δήμαρχο για τα έργα ανάπλασης που χρειάζονται να γίνουν πέριξ του πύργου.

Εκ μέρους των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τη Ροδιά μίλησε ο Μανώλης Γενναράκης που επισήμανε ότι το γραφικό χωριό χρειάζεται έργα που δεν έχουν γίνει και ζήτησε από το Μενέλαο Μποκέα να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Το παρών έδωσαν από τους φορείς ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού Σταύρος Δαμιανάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων Κώστας Αλεξανδράκης, η πρόεδρος της Ανασεμιάς Ελευθερία Ζαχαριουδάκη και οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Παλαιοκάστρου-Λινοπεραμάτων κ.Βασίλης Παναούσης και Γιώργος Μπελιμπασάκης.

Ο Μενέλαος Μποκέας στην τοποθέτηση του ευχαρίστησε τους κατοίκους και τους φορείς για την υποδοχή που έτυχε ο ίδιος αλλά και η παράταξη του και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του.

Δεσμεύτηκε αν ο κόσμος τον αναδείξει Δήμαρχο Μαλεβιζίου να προχωρήσει στην υλοποίηση των έργων που χρειάζεται η Ροδιά και θα βοηθήσουν να γίνει ένα χωριό επισκέψιμο προς όφελος των κατοίκων της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ