Αύριο, Πέμπτη, η κεντρική ομιλία του Γιώργου Αλεξάκη

Petite Perle 300×250

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις επισκέψεις του σε περιοχές ανά το νομό Ηρακλείου ο Γιώργος Αλεξάκης, συζητώντας και ανταλλάσσοντας ιδέες. Τα τελευταία 24ωρα, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Στ.Αρναουτάκη "Κρήτη η Ζωή μας", έχει επισκεφθεί τους δήμους Μινώα, Φαιστού και Μαλεβιζίου καθώς και συνοικίες του δήμου Ηρακλείου, έχοντας την ευκαιρία να συναντάει εκπροσώπους φορέων αλλά και κόσμο.

Αύριο, Πέμπτη, στις 19.00 το απόγευμα ο Γιώργος Αλεξάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο, όπου θα αναφερθεί σε όσα έγιναν κατά την τελευταία πενταετία αλλά και όσα οραματίζεται για το νησί. 

Κεντρικοί άξονες για το εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο για Ευρωπαϊκά & Διεθνή θέματα αποτελούν "σύγχρονα" θέματα που οφείλουν να ενταχθούν στη νέα ατζέντα της Αυτοδιοίκησης, όπως η Κυκλική Οικονομία, η Γαλάζια Οικονομία, η Ενέργεια, αλλά και η συνέχιση της πολιτικής της Εξωστρέφειας και της Καινοτομίας, προς ενίσχυση τόσο του Πρωτογενούς Τομέα όσο και του Τουρισμού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ