Έγραψε ο πατήρ Ραφαήλ

Petite Perle 300×250

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης βαδίζει προς τη ΝΊΚΗ με την ευχή της "ΠΑΠΑΔΙΑΣ".

Αλεξανδρε είσαι πολύ τυχερός που έχεις στο πλάι σου αυτό το εξαιρετικά ξεχωριστό πλάσμα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τη Χρυσάνθη πριν μερικά χρόνια. Από την αρχή με εξέπληξε η απλότητα , η αμεσότητα, η εργατικότητα και η πίστη της στο Θεό.

Παρακολουθώ καιρό τον αξιοπρεπέστατο αγώνα της Παράταξής σας " ΚΡΉΤΗ ΜΠΡΟΣΤΆ" , με πρωτεργάτρια την κ. Σεληνιωτάκη. Με έχει συνεπάρει το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιό σας συμπεριλαμβάνει ανθρωπους από διάφορες κοινωνικές τάξεις και ομάδες του πληθυσμού, διάφορα επαγγέλματα από όλους τους χώρους, ανθρώπους αξιόλογους , καθαρούς και κυρίως μη επαγγελματίες πολιτικούς.

Με μεγάλη χαρά πληροφορουμαι ότι ο αγώνας σας είναι συνεχής, καθαρός και καθημερινά οργώνετε κυριολεκτικά και μεταφορικά τόσο ολόκληρο το Νομό Ηρακλείου όσο και την ΚΡΉΤΗ μας στο σύνολό της… Ακούγεται από πολύ κόσμο ότι η απήχηση σας στον κόσμο είναι μεγάλη και απροσδόκητη. Ο κόσμος σας συμπαθεί και σας αγαπάει επειδή το σύνολο των συμπολιτών μας είναι απογοητευμένο από το μέχρι τώρα πολιτικό σκηνικό. Ο κόσμος χρειάζεται "ΝΈΟΥΣ" ανθρωπους να τον εκπροσωπήσουν στα κοινά. Ο κόσμος θέλει και επιζητεί την " ΑΛΛΑΓΉ ".

 Π. Ευάγγελε Παπουτσάκη συγχαρητήρια για την πρεσβύτερα που ο Θεός σε αξίωσε να είναι συμπαράστατης στον πολύ δύσκολο και σημαντικό ( ειδικά στις μέρες μας ) πνευματικό σου αγώνα. Ξέρεις πόσοι ιερείς θα ήταν περήφανοι άμα είχαν δίπλα τους μια τόσο " ΗΘΙΚΉ " , " ΔΥΝΑΜΙΚΉ " και " ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ " γυναίκα;

Να την προσέχεις πολύ και να τη φροντίζεις αρκετά .. Μείνε κοντά της, βοήθα την στον Εξαιρετικά αυτό δύσκολο αγώνα που δίνει και θα λάβεις την αντίστοιχη ευλογία ευλογία από τον Ύψιστο. Με την ευχή μου παιδιά μου.

Κ. Μαρκογιαννάκη την "ΠΑΠΑΔΙΑ" μας και τα μάτια σου. Η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος μεθ' ημών και υμών.

Καλή επιτυχία " ΚΡΉΤΗ ΜΠΡΟΣΤΆ ". Καλή επιτυχία Χρυσάνθη παιδί μου.

 Π. Ραφαήλ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ