Ο τρομερός Αλμυρός "άλωσε" τους Αγ. Δέκα και έκανε βήμα τίτλου!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Ανταπόκριση: Γιώργος Πλαίτης

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο Αλμυρός που η φρενήρης πορεία του συνεχίστηκε και στους Αγ. Δέκα εκεί όπου πέτυχε τεράστιο διπλό επί του Ζαρού με 0-1, μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο του τίτλου που οδηγεί στην Γ' εθνική κατηγορία!

Το συγκρότημα του Δημήτρη Βολονάκη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και μετά το νέο της τρίποντο έφτασε τους 10 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, όσους δηλαδή και ο σημερινός του αντίπαλος, Ζαρός, βρισκόμενοι πλέον χέρι-χέρι στην κορυφή!

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος, με την έντονη βροχή να μετατρέπει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αγίων Δέκα σε ιδιαίτερα βαρύ κάνοντας δύσκολο το έργο των πρασίνων της Μεσσαράς και των πορτοκαλί του Μαλεβιζίου.

Πολύ γρήγορα, με το καλημέρα, ο Αλμυρός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μπαίνοντας από νωρίς στην θέση του οδηγού. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός των πορτοκαλί, Κανδηλάκης, με κεφαλιά στο 2ο μόλις λεπτό έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Με την συμπλήρωση 15 λεπτών ο Ζαρός "φώναξε" για πέναλτι πάνω στον Ποτηράκη με τον διαιτητή Βισκαδούρο να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Δεκαεπτά λεπτά αργότερα, 33', σε μια επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων σέντρα του Κουρουθιανάκη και κεφαλιά του Χριστοφοράκη απέκρουσε ο Γεωργίου.

Ένα λεπτά πριν την συμπλήρωση 45' λεπτών, στο 44', η κεφαλιά του Φραγκίσκου Ποτηράκη πέρασε άουτ. Τελευταία καταγεγραμμένη στιγμή για το πρώτο ημίχρονο ήταν από πλευράς Αλμυρού. Ο Αλμπαντάκης έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε το λάθος με τον Απλαδά να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Χατζιδάκη.

Πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη, από πλευράς της ομάδας του Γαζίου, στο 55' όταν ο Απλαδάς έκανε την ατομική ενέργεια βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή όμως το σουτ του επιχείρησε πέρασε διαγώνια άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, 57', ο Καρυωτάκης έκανε το κόρνερ και ο Κανδηλάκης έπιασε εκ νέου κεφαλιά όμως η μπάλα αυτή την φορά έφυγε άουτ.

Με τον ρυθμό να είναι ανοικτός και τον Ζαρό να ψάχνει το γκολ, υπήρξαν ακόμη περισσότερες πιθανότητες για κάποιο τέρμα από τις δύο ομάδες, με τους παίκτες του Δ. Κόκκινου να απειλούν στο 65' όταν από σέντρα του Φραγκιαδουλάκη ο Ποτηράκης έκανε την προβολή η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά μετά, ο Αναγνωστάκης έκοψε από τα δεξιά στον Καλομοίρη που σούταρε με την μία αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 86' απ' ευθείας φάουλ του Κουρουθιανάκη απέκρουσε ο Γεωργίου, ενώ στο 90' ο Σακλαμάκης με σουτ βρήκε το εξωτερικό δοκάρι.

Τελευταία ευκαιρία του αγώνα, στο 90+4 ο Σακλαμάκης αστόχησε μέσα από την περιοχή σε αντεπίθεση, με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Αλμπαντάκης Β., Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι, Ποτηράκης, Αναγνωστάκης, Καλομοίρης (75' Παραθύρας)

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικολακούλης, Καρυωτάκης, Κανδηλάκης, Κλάδος, Κονιδάκης (93' Κουκσόφ), Αγαπάκης, Πρικάκης, Στρατήγης (80' Παπαδόπουλος), Μεντουδάκης (69' Σακλαμάκης), Απλαδάς (78' Μπέρκης)

*Η Φωνή Μαλεβιζίου βρέθηκε στους Αγίους Δέκα όπου και σας μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ