Περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σε επιχειρήσεις στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 15/5 περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης και τη Νικολέττα Χριστοδουλοπουλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου σε επιχειρήσειςστη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου. Το κλιμάκιο συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τις εργασιακές συνθήκες, τα νέα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και μπροστά στις πολλαπλές κάλπες που πλησιάζουν.

Το κλιμάκιο ανέδειξε το ρόλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που αποδείχτηκε πολύτιμο εργαλείο για το σύστημα και όχι μόνο ξέπλυνε τις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά συνέχισε να εφαρμόζει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και κατευθύνσεις.

Επεσήμαναν πως τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση όχι μόνο δεν συνιστούν καμία πραγματική και ουσιαστική ανακούφιση για το λαό, αλλά είναι και η άλλη όψη της κλιμάκωσης της αντιλαϊκής επίθεσης σε βάρος του. Άλλωστε και αυτά τα μέτρα δεν θα παίρνονταν, αν δεν υπήρχαν διαχρονικά οι αγώνες και η πάλη του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

 Κλείνοντας o Γ. Γωνιανάκης κάλεσε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους και στις κάλπες που έρχονται και να δώσουν απάντηση με ενιαίο κριτήριο, αφού ενιαία είναι και η επίθεση που δέχονται. Όπως είπε «η εργατική τάξη πρέπει να δημιουργήσει τις δικές της εξελίξεις. Με την οργάνωση της πάλης, την ισχυροποίηση των συνδικάτων, της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμους και περιφέρεια, του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Πραγματική ανακούφιση οι εργαζόμενοι και ο λαός, μπορούν να πετύχουν μόνο μέσα από τον αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, απέναντι στο κεφάλαιο και την πολιτική αυτών που το υπηρετούν.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ