Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Μαγαρικάρι

Petite Perle 300×250

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φαιστού Γιάννη Ζαχαριουδάκη και τη Γενοβέφα Χουστουλάκη, υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση, βρέθηκε την Κυριακή 12/5 στο Μαγαρικάρι του Δήμου Φαιστού. Στο κλιμάκιο συμμετείχε επίσης ο Παπαδομανωλάκης Μιχάλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Φαιστού.

Μέσα σε ζεστό κλίμα, οι κάτοικοι υποδέχτηκαν το κλιμάκιο, ενώ πραγματοποιήθηκε πλούσια συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.  Αναδείχθηκαν οι λόγοι για τους οποίους το πάλαι ποτέ πλούσιο σε παραγωγή λαδιού Μαγαρικάρι, στενάζει από την ξηρασία χωρίς να υπάρχουν ακόμα και τώρα δίκτυα άρδευσης από το Φράγμα της Φανερωμένης, τα ζητήματα της κατεστραμμένης αγροτικής οδοποιίας και η αγωνία των παραγωγών για τα προϊόντα τους, τα οποία ειδικά μετά το τέλος των ημερών του Πάσχα πετάγονται στα σκουπίδια, λόγω εξευτελιστικών τιμών.

 Όλοι αυτοί οι λόγοι που διώχνουν τους κατοίκους από τα χωριά, μαζί με τα κλειστά σχολεία που ρημάζουν και τις ανύπαρκτες δημοτικές υποδομές, έχουν υπεύθυνους επεσήμανε το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Έχουν υπαίτιο όλες τις κυβερνήσεις που διαχρονικά κατέστρεψαν το λαϊκό, αγροτικό εισόδημα. Που επέβαλαν δυσβάσταχτους φόρους, έκοψαν μισθούς, συντάξεις κ.α. Την Περιφέρεια Κρήτης που νοιάζεται μόνο για τους μεγαλοαγρότες-επιχειρηματίες και τις Δημοτικές αρχές που χρόνια ολόκληρα δεν ενημέρωσαν το λαό για όσα έρχονται. Δεν τον προστάτεψαν, δεν διεκδίκησαν μαζί με τον λαό της περιοχής, αλλά του φόρτωσαν ως φοροεισπράκτορες επιπλέον βάρη κι έρχονται όμως τώρα …προεκλογικά να τάξουν ότι αυτή τη φορά μπορούν καλύτερα.

 Έγινε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ σε όσες κάλπες στηθούν. Είναι η εγγύηση ότι αυτή τη φορά δε θα κλέψουν την ψήφο τους γιατί στο πρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης θα βρουν άξιους αγωνιστές δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που γνωρίζουν τα προβλήματα τους, θα προβάλουν και θα διεκδικήσουν μέσα στα συμβούλια τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ