Tο Σάββατο στην κυκλοφορία το νέο οδικό τμήμα Αγία Βαρβάρα-Μοίρες, παρουσία Σπίρτζη

Petite Perle 300×250

Όπως ανακοινώθηκε από Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης δίνεται στην κυκλοφορία το νέο οδικό τμήμα από την Αγία Βαρβάρα προς Μοίρες και Μεσαρά του κάθετου άξονα Ηράκλειο – Μοίρες, μήκους περίπου 16 χλμ.
Το έργο θα παραδοθεί από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, και η απόσταση θα μειωθεί κατά 5 χιλιόμετρα περίπου.

Η κίνηση των οχημάτων από το Ηράκλειο προς Μεσαρά, θα γίνεται μέσω του νέου κυκλικού κόμβου στην είσοδο του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας προς Μοίρες, ενώ από Μοίρες προς Ηράκλειο θα γίνεται μέσω του Ισόπεδου Κόμβου στην περιοχή Καστελίου Μοιρών.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα λειτουργεί ο ανισόπεδος κόμβος (Α/Κ) Μορονίου – Πλουτής από και προς Ζαρό, Αμπελούζο κ.α., ενώ οι ανισόπεδοι κόμβοι (Α/Κ) Γέργερης και Πανασού δεν θα λειτουργήσουν προσωρινά. Ο ανισόπεδος κόμβος (Α/Κ) Γέργερης αναμένεται να ολοκληρωθεί σταδιακά εντός του καλοκαιριού. Ο ημικόμβος Πρινιά θα λειτουργεί στην έξοδο του προς Αγία Βαρβάρα, η είσοδος από Αγία Βαρβάρα προς Μοίρες, μέσω του ημικόμβου Πρινιά, θα λειτουργήσει μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ο κόμβος Πανασού σε αμέσως επόμενη φάση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ