Ο Ηλίας Λυγερός στο Σκαλάνι

Petite Perle 300×250

Χρειαζόμαστε έναν αποφασιστικό Δήμαρχο και ένα Νέο Δήμο με αξίες και όραμα δήλωσαν οι κάτοικοι από τον οικισμό του  Σκαλανίου,  τους οποίους επισκεφτήκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος  Ηλίας  Λυγερός  της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο- Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

  Η επίσκεψη αυτή έδωσε την ευκαιρία  άμεσης επαφής με τους πολίτες κατοίκους της περιοχής που είχαν πολλά ζητήματα να θέσουν :  την αποπεράτωση του σχεδίου πόλεως που δεν έχει ακόμα εγκριθεί , τους 2 βιολογικούς καθαρισμούς που υπολειτουργούν  διότι δεν συντηρούνται, τις  αναπλάσεις και διανοίξεις του παλιού δρόμου που δεν έχουν γίνει και πολλά άλλα.

Ο Ηλίας Λυγερός επεσήμανε ότι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες  του ως Δήμαρχος Ηρακλείου είναι,  οι συνοικίες και οι οικισμοί της πόλης που αποτελούν  σημαντικό τμήμα του προγράμματος των «Ενεργών Πολιτών».

 Ζητούμενο για  τον Ηλία Λυγερό και τους «Ενεργούς Πολίτες» είναι,  οι συνοικίες και  οι οικισμοί του Ηρακλείου  να αναβαθμιστούν και να αναζωογονηθούν, γιατί ο Δήμος οφείλει να είναι αρωγός όλων των πολιτών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ