Μιχάλης Αλμπαντάκης: Το ευχαριστώ, η δημόσια συγνώμη και οι φίλοι που θα παραμείνουν και στο μέλλον

Petite Perle 300×250

«Καλώς ήρθατε στο χωριό μου. Είναι πιστεύω η τελευταία φορά που ερχόμαστε εδώ και δεν είμαστε Δημοτική Αρχή». Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αλμπαντάκης τα μέλη της παράταξης "Το Μαλεβίζι Μπορεί".

Ο κ. Αλμπαντάκης δεξιώθηκε χθες βράδυ σε ταβέρνα στα Καλέσσα τον υποψήφιο Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, τους συνυποψήφιους του, αλλά και κατοίκους του χωριού και ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το "παρών" στον όμορφο οικισμό.

Σε μία σύντομη δήλωσή του, εμφανέστατα συγκινημένος ευχαρίστησε τον Μενέλαο Μποκέα για την τιμή που έγινε στο πρόσωπό του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Ο  κ. Αλμπαντάκης σε μία εξομολόγηση ψυχής ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνώρισα όλους.  Έχω κάνει φίλους από αυτόν τον αγώνα και θα μείνουν και στο μέλλουν φίλοι», ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει δημόσια συγνώμη αν άθελά του παρεξηγήθηκε με κάποιους λόγω της έντασης των ημερών.

Κλείνοντας, τόνισε στον Μενέλαο Μποκέα, «οι κάτοικοι των Καλεσσών έχουν στηρίξει πολύ την παράταξή μας και πρέπει να τους σεβαστούμε, όπως πρέπει να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλοι οι κάτοικοι του Μαλεβιζίου».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ