Δήλωση του Ανδρέα Κριαρά, προέδρου του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Ο Ανδρέας Κριαράς, πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση έκανε την παρακάτω δήλωση στήριξης:

«Είναι τιμή για εμένα η συστράτευσή μου με το συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης", με υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, τον Δημήτρη Βρύσαλη.

Σήμερα, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από τη στήριξη των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης", στο δήμο Ηρακλείου και την περιφέρεια Κρήτης ώστε να δώσουμε ένα μήνυμα αντίστασης στις πολιτικές που θέλουν δήμους και περιφέρειες υποστηρικτές των εκάστοτε κυβερνήσεων. Έχουμε χρέος να αντιδράσουμε εμείς που σηκώνουμε καθημερινά τεράστια βάρη, με κομμένες συντάξεις και μισθούς και με τη δημοτική αρχή, ακολουθώντας τα χνάρια της προηγούμενης να στέκεται ουσιαστικά απέναντι μας. Ούτε μας ελαφραίνει από τη μία και από την άλλη μας χαρατσώνει επιπλέον.

Οι συνταξιούχοι να μην φάνε το τυράκι της 13ης σύνταξης, του ξεροκόμματου που μας πετά η κυβέρνηση προεκλογικά ενώ ταυτόχρονα τα παίρνει πίσω με τους επιπλέον φόρους. Να μαυρίσουν στις εκλογές όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς στο δήμο, του εκλεκτού των τοπικών στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των ΚΙΝΑΛ-ΝΔ που στήριξαν στο παρελθόν και θα στηρίζουν μετά τις εκλογές την κυβερνητική πολιτική ανεξαρτήτως απόχρωσης.

Όσο περισσότεροι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εκλεγούν την επόμενη μέρα, θα είναι μπροστάρηδες μαζί με τους ανθρώπους που αγωνίζονται για να ανακτηθούν οι απώλειες και να καλυφθούν οι λαϊκές ανάγκες. Το οφείλουμε στις επόμενες γενιές!».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ