Αέρας Κρουσανιώτικος φύσηξε στο «Ενωμένο Μαλεβίζι» του Σπύρου Καλλέργη (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Την επίσκεψή της στον Κρουσώνα πραγματοποίησε τη Δευτέρα η παράταξη του Σπύρου Καλλέργη, «Ενωμένο Μαλεβίζι». Συνοδευόμενος από αρκετά στελέχη του συνδυασμού,ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει στο χωριό και να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες του τόπου. Οι κάτοικοι του χωριού εξέφρασαν τις εγκάρδιες και θερμές ευχές τους για τη νικηφόρο πορεία του συνδυασμού, δείχνοντας την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του Σπύρου Καλλέργη.

Η περιοδεία ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα στη Θεία Λειτουργία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Συνεχίστηκε, από τον Γυναικείο Αγροτοβιοτεχνικό Συνεταιρισμό «Κρουσανιώτισσα», όπου απόλαυσαν τα θεσπέσια χειροποίητα εδέσματα. Οι επόμενες στάσεις έγιναν σε καταστήματα και καφενεία, πραγματοποιώντας μια ενδιάμεση στάση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα, όπου εκείνη την ώρα η θεατρική ομάδα του χωριού ολοκλήρωνε την πρόβα της παράστασης, που αναμένεται να ανέβει το καλοκαίρι.

Ο Σπύρος Καλλέργης, κατά τη συνομιλία του με τους συνδημότες αναφέρθηκε σε μερικές από τις καινοτόμες θέσεις της παράταξης και έδωσε άμεσες απαντήσεις σε ό,τι και αν ερωτήθηκε.

Η παράταξη αποχώρησε αργά το βράδυ, εισπράττοντας θετικά μηνύματα από τους δημότες που έστειλαν το δικό τους μήνυμα εμπιστοσύνης, στήριξης και συμπόρευσης στο «Ενωμένο Μαλεβίζι».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ