Μ. Μποκέας: "Μαζί κερδίζουμε και αλλάζουμε το Μαλεβίζι"!

Petite Perle 300×250

Μια διαφορετική εκδήλωση ετοιμάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, αυτήν την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20:30 στην πλατεία Πολύδροσου στο Γάζι (Εργατικές Κατοικίες). Απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής μας προσκαλεί να στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής. Συγκεκριμένα, ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρει:

Μαζί κερδίζουμε & αλλάζουμε το Μαλεβίζι!
Στο Πολύδροσο Γαζίου
την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20:30
στέλνουμε μήνυμα αλλαγής!
Θα είμαστε όλοι εκεί!

Μενέλαος Μποκέας
Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η επιλογή της περιοχής για την τελευταία προεκλογική εκδήλωση του Μενέλαου Μποκέα δεν είναι τυχαία. Με τον τρόπο αυτό ο ίδιος ο Μενέλαος Μποκέας επέλεξε να δώσει ένα συμβολικό στίγμα της αυτοδιοικητικής του λειτουργίας στο Δήμο Μαλεβιζίου την επόμενη μέρα, αφού το Πολύδροσο είναι μια ιδιαίτερη περιοχή του Γαζίου.

 Όπως μάλιστα έχει δηλώσει ο ίδιος κατά το παρελθόν «Στις γειτονιές του Πολύδροσου άνθρωποι με καθαρό βλέμμα παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, ενωμένοι σα μια γροθιά». Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να δώσει ο Μενέλαος Μποκέας, ότι δηλαδή ο Δήμος της επόμενης μέρας θα βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα των πολλών, προωθώντας, με συμμετοχικές διαδικασίες, λύσεις που θα διασφαλίζουν όχι μόνο την αξιοπρέπεια των δημοτών, αλλά και το αίσθημα περηφάνιας για τον τόπο όπου ζουν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ