Στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μαλεβιζίου ο Κώστας Μαμουλάκης

Petite Perle 300×250

Στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Αμμουδάρας, του Πολύδροσου και της Αγίας Μαρίνας, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Ο Δήμαρχος διαπίστωσε για μια ακόμα φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., την επάρκεια των δομών των παιδικών σταθμών που έχουν ως αποτέλεσμα κανένα παιδί να μην μένει εκτός, αλλά και τις προετοιμασίες που έχουν γίνει έτσι ώστε να λειτουργήσουν δυο ακόμα νέα τμήματα βρεφικών σταθμών σε Αμμουδάρα και Πολύδροσο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη δημιουργηθεί ένας νέος παιδικός σταθμός στην Αμμουδάρα, αποπερατώθηκε ένας στον Κρουσώνα, ενώ κατασκευάστηκε ένας νέος βρεφονηπιακός σταθμός στην Αγία Πελαγία.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε επίσης και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – ΚΗΦΗ και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία – ΚΔΑΠ ΑμεΑ στον Σκαφιδαρά, τη δομή που στεγάζεται σε έναν χώρο άνω των 2.000 τ.μ., αποτελώντας πρότυπο και για άλλους δήμους της Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι κοινωνικές μας δομές, αποτελούν πολύτιμους συμπαραστάτες για κάθε δημότη μας. Με το σύνολο του προσωπικού του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. να επιτελεί στο ακέραιο το καθήκον του, που δεν είναι άλλο από το προσφέρουν και να συμπαραστέκονται, τα αποτελέσματα είναι ορατά και βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μιας μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας. Η Διοίκηση και όλα τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα ήθελα να τους συγχαρώ δημόσια. Ιδιαίτερα δε στον Πρόεδρο του Οργανισμού, στον αγαπητό σε όλους μας Δημήτρη Λυδάκη – Καρίκη, να στείλω με την ευκαιρία που μου δίνεται και τις ολόθερμες ευχές μου για ταχεία ανάρρωση από την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρεί».

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Ματθαίος Μανιούδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός και στελέχη του Οργανισμού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ