H λύση είναι ο Λυγερός και οι Ενεργοί Πολίτες

Petite Perle 300×250

  «Η Λύση είναι ο Λυγερός και οι Ενεργοί Πολίτες» τόνισε ο κ Λυγερός από τον Σκαι Κρήτης από τους 92.1 Ο Ηλίας Λυγερός επεσήμανε ότι πρέπει να προκύψει μια δημοτική Αρχή  η οποία θα ανατρέψει την παγιωμένη πολυετή και αναποτελεσματική διακυβέρνηση της πόλης και του Δήμου.                                                                         

 Η κοινωνική πολιτική που υλοποιεί ο Δήμος δεν μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει στην υλοποίηση κεντρικών μόνο δράσεων που έχουν και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Η κοινωνική του παρέμβαση φαίνεται και αναδεικνύεται από τις αυτοτελείς δράσεις και την αντιμετώπιση των σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων των Δημοτών. Η οικονομική πολιτική δεν μπορεί να είναι μόνο εισφορές, δυσκολίες  χορηγήσεων ενημεροτήτων και αποταμιεύσεις. Τα χρήματα των δημοτών πρέπει να επιστρέφουν σε αυτούς με έργα ανάπλασης και ανάδειξης της πόλης , με υλοποίηση δομών που προσφέρουν κοινωνικές παροχές (παιδικοί σταθμοί- γηροκομεία κλπ) και αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων ( καθαριότητα- κυκλοφοριακό- βελτίωση οδοστρωμάτων κλπ)

Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το επίπεδο των σχέσεων, εμείς πάντοτε επεξεργασμένα και λεπτομερειακά , τα θέταμε στους αρμοδίους, οι οποίοι δυστυχώς τις περισσότερες φορές έκλειναν τα «αυτιά» τους σε αυτά. Θυμηθείτε μόνο πόσο άδοξα χάθηκε η δυνατότητα υλοποίησης της πρότασης μας για τη διεκδίκηση της πόλης μας σαν πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021, επειδή δεν ήταν πρόταση της δημοτικής αρχής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ