Σπύρος Καλλέργης: Το ηλεκτροσόκ πλησιάζει… ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ!

Petite Perle 300×250

Έχουμε βαρεθεί πια να ακούμε τα παπαγαλάκια του πεζοδρομίου και τους βαλτούς των πολιτικά εξαρτώμενων που «ερωτοτροπούν» με τα οικονομικά του Δήμου, να διαδίδουν γκάλοπ της φθηνής φαντασίας.

Ποιος είναι πραγματικά πρώτος και ποιος δεύτερος κύριοι;

Εν καιρώ κρίσης, την ώρα που ο διπλανός μας πεινάει στην κυριολεξία, δεν ξοδεύουμε πακτωλό χρημάτων ούτε σε επικοινωνιακά τερτίπια, ούτε σε κινήσεις εντυπωσιασμού.

Ο ήσυχος αγώνας μας, θα τους προκαλέσει τέτοιο ηλεκτροσόκ που ίσως να μην καταφέρουν ποτέ να επανέλθουν στην πραγματικότητα.

Ξεκάθαρη αρχή μας είναι να αγωνιζόμαστε έντιμα και καθαρά και ευχαριστώ όλη την παράταξη που το τήρησε μέχρι τέλους. Πρέπει την επόμενη ημέρα να κοιτάξουμε στα μάτια τους συνδημότες μας και να μοχθήσουμε γι' αυτούς. Να υπηρετήσουμε το συμφέρον τους και μόνο.

Ο δημότες Μαλεβιζίου θα μας κρίνουν για την έως τώρα πορεία της ζωής μας, για το τι έχουμε προσφέρει στον τόπο αυτό, για το τι έχουμε επιτύχει, για το ποιοι είμαστε, για το όραμά μας, το πρόγραμμα μας, το ήθος και τις αξίες μας.

Στη μακρά επαγγελματική μας σταδιοδρομία έχουμε βοηθήσει ανθρώπους με ιδίους πόρους και όχι με χρήματα της Δημόσιας Περιουσίας.

Δεν είμαστε πολιτικοί κύριοι, είμαστε αυτοδημιούργητοι και όπως επιτύχαμε σε ό,τι και αν έχουμε καταπιαστεί, έτσι θα καταφέρουμε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ