Δήλωση του Μανώλη Καρκαβάτσου για την πρόσκληση του Δημάρχου Αρχανών – Αστερουσίων σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Petite Perle 300×250

Σχετικά με πρόσκληση του Δημάρχου Αρχανών – Αστερουσίων προς τους Δημοτικούς Συμβούλους Αρχανών – Αστερουσίων να παρευρεθούν στην αποψινή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, ο Μανώλης Καρκαβάτσος, υποψήφιος Δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο κ. Κοκοσάλης καλά κάνει και πάει απόψε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συμφωνεί και υλοποιεί κατά γράμμα την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο. Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ τον επιβραβεύει προσφέροντάς του επίσημη στήριξη στις δημοτικές εκλογές καθώς και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του στην περιοχή για τον εκλογικό συνδυασμό του.

Σε ότι αφορά εμάς, κ. Κοκοσάλη, ευχαριστούμε για την πρόσκληση, όμως δε θα παραβρεθούμε στην προεκλογική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί να κάτσετε εσείς στην πρώτη γραμμή να χειροκροτείτε την αντιλαϊκή πολιτική του κ. Τσίπρα που θέλετε να συνεχίσετε να εφαρμόζετε. Αυτή είναι η προοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ! Να τη χαίρονται!

Εμείς, κ. Κοκοσάλη, απόψε, όπως και κάθε μέρα μέχρι την κάλπη της Κυριακής, θα δίνουμε τη μάχη να μην πάει καμία ψήφος χαμένη στη δήθεν «πρόοδο» του συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπείτε, που αγκαλιά έχετε μαυρίσει τον λαό, από την ευρωβουλή που προσκυνάτε την ΕΕ και την πολιτική της, στη βουλή που ψηφίζετε αγκαλιά τα μνημόνια και στο περιφερειακό και δημοτικό συμβούλιο που όλοι σας μαζί τα εξειδικεύετε και τα υλοποιείτε! Δίνουμε τη μάχη να πέσουν όσα περισσότερα ψηφοδέλτια γίνεται με το γαρίφαλο και το σφυροδρέπανο, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για την ευρωβουλή και της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σε Δήμο και Περιφέρεια, για να κάνει ο λαός την πραγματική διαφορά, να μη μείνει υποταγμένος στην πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου και των στηριγμάτων τους σε Δήμο και Περιφέρεια, για να ανοίξει ο πραγματικά ελπιδοφόρος δρόμος της πραγματικής προόδου για τον λαό, με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ παντού!»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ