«Μια Ισχυρή Νέα Δημοκρατία, σημαίνει μια Δυνατή Ελλάδα σε μια Ενωμένη Ευρώπη»

Petite Perle 300×250

Με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου το ερώτημα παραμένει ένα και σαφές: Γιατί να ψηφίσει κάποιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές; Τι είναι εκείνο που θα προσφέρει η ψήφος του καθενός στη διαμόρφωση της ζωής, του μέλλοντος και των ευκαιριών του; Η Ευρώπη έχει επιτύχει πολλά και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό ως Έλληνες διότι σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε εμάς, στη δική μας χώρα και κυρίως στη Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν την Ε.Ε., γιατί η απάντηση στα προβλήματα δεν είναι ο λαϊκισμός και η καταστροφή που ακούγεται από τα χείλη των κυβερνώντων και των στελεχών του Σύριζα.

Η απάντηση για το αύριο είναι μια ενωμένη Ευρώπη. Όσοι είναι υπέρ της Ευρώπης, δεν μπορούν να μείνουν αμέτοχοι σε αυτές τις εκλογές. Πρέπει να εκφραστούν, να εκφράσουν το τι θέλουν με την ψήφο τους διότι η αποχή δημιουργεί ψεύτικες πλειοψηφίες. Η ψήφος στις ευρωεκλογές δεν είναι χαλαρή και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσουμε στην παγίδα αυτή που έχει στήσει η Κυβέρνηση προσπαθώντας να εξαπατήσει για πολλοστή φορά του Έλληνες. Το αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής, δεν θα αποτελεί δημοσκόπηση ούτε ψήφος εμπιστοσύνης της κυβέρνησης όπως τεχνηέντως θέλουν να παρουσιάσουν μη μπορώντας να διαχειριστούν την διαφαινόμενη ήττα. Θα είναι η μεγάλη νίκη της Αλήθειας απέναντι στο ψέμα και το λαϊκισμό. Μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην Ευρωβουλή θα βοηθήσει την προσπάθεια των παραγωγικών φορέων για επενδύσεις και ανάπτυξη. Θα βοηθήσει την Ελλάδα να αποκτήσει ξανά τη θέση που της αξίζει στον Ευρωπαϊκό χάρτη.  Η Νέα Δημοκρατία υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί και πρέπει να καταγράψει μια μεγάλη νίκη, γιατί η επόμενη περίοδος για την Ευρώπη είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελείται από καταξιωμένες προσωπικότητες με βαριά βιογραφικά, με όρεξη και θέληση για διεκδίκηση. Μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας,θα προσδώσει δύναμη στη χώρα για να διεκδικήσει τα μέγιστα για το παρόν, μα κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι το αντίδοτο στο επικίνδυνο πείραμα σύγκρουσης με την Ευρώπη, που είχε τα γνωστά και οδυνηρά αποτελέσματα για τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια. Όπως επαναλαμβάνει σε κάθε του ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες. Ενώνει και δεν διχάζει τους πολίτες. Εργάζεται για το μέλλον που αξίζει η Ελλάδα και ταυτόχρονα δίνει έμφαση στην οικονομία και την κοινωνία.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στέλνει τις τελευταίες μέρες σε όλη τη χώρα ένα σαφές μήνυμα που συνοψίζεται σε 15 λέξεις για όσα φέρνει μαζί της η μεγάλη πολιτική αλλαγή. Νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές, λιγότερους φόρους για όλους, αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Την Κυριακή ψηφίζουμε για την ελπίδα. Για μια Ελλάδα με ευημερία. Για μια Ελλάδα με ασφάλεια. Για μια Ελλάδα δίπλα στον πολίτη, με αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος που θα παρέχει καλή δημόσια παιδεία και καλή δημόσια υγεία. Μια Ελλάδα των πολλών και όχι των εκλεκτών. Μετά από τέσσερα καταστροφικά  χρόνια διακυβέρνησης Σύριζα, οι πολίτες ξέρουν τι έχουν να περιμένουν από τη σημερινή κυβέρνηση. Ήρθε η ώρα για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Και το στοίχημα αυτών των ευρωεκλογών είναι να μπορέσουμε αυτό το αίτημα για πολιτική αλλαγή, να το εκφράσουμε ως Νέα Δημοκρατία με την ψήφο των Ελλήνων.

Μια Ισχυρή Νέα Δημοκρατία, σημαίνει μια Δυνατή Ελλάδα σε μια Ενωμένη Ευρώπη.

Λευτέρης Ζερβός

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ