O Αλμυρός σήμερα είναι υπερπρωταθλητής!

Petite Perle 300×250

Στο ραντεβού με την ιστορία της, η ομάδα μας ήταν όλοι συνεπείς, εκεί.

Τι κι αν χάθηκε ένας τίτλος που ανέλπιστα πήγε να έρθει την τελευταία αγωνιστική;

Tα παιδιά μας τα έδωσαν όλα για να φέρουν την ομάδα μας στον τελικό των τελικών!

Σήμερα ο Αλμυρός μας, είχε στις κερκίδες του συσπειρωμένη όλη τη ζωντανή ιστορία του!  

Είδαμε στην κερκίδα όλη μας την οικογένεια, μικρούς, μεγάλους και παλαιότερους. Σήμερα γεμίσαμε τόση χαρά και συγκίνηση σα να πήρε η ομάδα μας δέκα πρωταθλήματα μαζί!

Όλοι εμείς, μια γροθιά, όλοι μαζί τόσο δυνατοί και τόσο ενωμένοι και είπαμε κερδίσαμε σήμερα τα πάντα και είμαστε σίγουροι  ότι αυτό το ένιωσε ο καθένας μας που βρισκόταν στην κερκίδα σήμερα.

Όλη η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια είχε αντίκρισμα στον σημερινό τελικό.

Είμαστε πρωταθλητές γιατί "μονιάσαμε" όλοι μαζί. Τη δυναμική αυτή έχει ο Αλμυρός και μας κάνει όλους ένα Σώμα στο γήπεδο που  μεγαλώσαμε όλοι μας, με λύπες και χαρές, στην κερκίδα της καρδιάς μας, που όλοι μαζί γινόμαστε ένα.

Είδαμε τις παλιές παρέες που βλέπαμε σαν παιδιά και θαυμάζαμε ένα σώμα και μια ψυχή. Τον Γιώργο, τον Δημήτρη, τον Σταμάτη, το Σάκη, τον Βασίλη, τον Γιάννη και άλλους πολλούς, είδαμε τα νέα παιδιά μας να φωνάζουν ρυθμικά συνθήματα για την ομάδα της καρδιάς μας. Είδαμε τους παλαιότερους πατέρες μας, παράγοντες προέδρους και ιδρυτές μας, να χαίρονται για τη νέα γενιά και να καμαρώνουν για το δημιούργημα τους, το παιδί τους, τον Αλμυρό μας, γιατί και εκείνοι αυτό ονειρεύτηκαν για τον τόπο μας.

42 χρόνια πριν, η ομάδα που θα μας ενώνει όλους! Μπράβο Αλμυρέ. Σήμερα είσαι πρωταθλητής ξανά! Μπράβο σε όλους μας, μπράβο στην κερκίδα του ουρανού μας που δεν ξεχνάμε ποτέ. Μπαρμπα Γιάννη Μαρκατάτο, Γιώργο Μαρκατάτο, Χαραλάμπη Παγωμένο, Τζαγκαράκη Γιάννη.

ΤΟ ΔΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΓΑΖΙΟΥ 1977

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ