Περιοδεία κλιμακίου της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ" στο Τεφέλι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων

Petite Perle 300×250

Το απόγευμα της Τρίτης 21/5 πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Τεφέλι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, με επικεφαλής τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο Δήμαρχο Αρχανών – Αστερουσίων με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Δημήτρης Καραμαλάκης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και πλήθος υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Αστερουσίων, ενώ συζήτησαν με κατοίκους σε καφενεία και μαγαζιά του χωριού.

Ο Μανώλης Καρκαβάτσος, ανέφερε πως δεν πρέπει να χαθεί ούτε ώρα στη μάχη του ψηφοδελτίου τις τελευταίες κρίσιμες μέρες. Ισχυρή ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στον Δήμο, τόνισε, θα σημάνει δυνάμωμα της φωνής του λαού μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να αποκαλύπτεται η αντιλαϊκή πολιτική του Δήμου, να μπαίνουν εμπόδια, αλλά και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο,  όπου οι κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές Δημοτικοί Σύμβουλοι θα βγαίνουν μπροστά, όπως και τώρα, στην οργάνωση της λαϊκής πάλης ενάντια στην πολιτική αυτή, με την ενίσχυση των Αγροτικών Συλλόγων που δρουν στον Δήμο, αλλά και συγκρότηση κι άλλων. Έφερε το παράδειγμα της πρόσφατης συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2018, που αποδεικνύει τον φοροεισπρακτικό χαρακτήρα του Δήμου, και ταυτόχρονα, το ότι δεν απορροφά πόρους από το κεντρικό κράτος για υλοποίηση μελετών και έργων αναγκαίων για τον λαό. Καυτηρίασε το ότι η εισπραξιμότητα από φόρους και χαράτσια, ενώ το 2018 ξεπέρασε το 100% του προϋπολογισμένου ποσού, τους πρώτους μήνες του 2019 δεν έπιασε ούτε το 10%, για προεκλογικούς λόγους!

Επιπλέον τόνισε, ότι ο λαός του Δήμου πρέπει να δώσει μάθημα στη σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Κοκοσάλη, ο οποίος συμπορεύεται προεκλογικά με όλες τις παρατάξεις στον συνδυασμό του, με την επίσημη ή ανεπίσημη πολιτική στήριξη των κομμάτων τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), οι οποίοι βρίσκονταν σε απόλυτη ευθυγράμμιση όλη την περασμένη θητεία. Τόνισε την ανάγκη να καταδικαστούν για την αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων τους που στηρίζουν οι ίδιοι πολιτικά και υλοποιούν σε επίπεδο Δήμου, αλλά και για την εξαπάτησή τους, αφού όπου σταθούν λένε πως είναι η μόνη υποψήφια παράταξη στην εκλογική μάχη, ενώ ορισμένοι υποψήφιοι του κ. Κοκοσάλη, όπως στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι δήθεν «ανεξάρτητοι» από κοντά, λένε στον κόσμο, χωρίς να ντρέπονται, ότι θα εκλεγούν την Κυριακή μαζί του μα την επόμενη μέρα θα του κάνουν… αντιπολίτευση!

Κλείνοντας είπε πως ο λαός του Δήμου πρέπει να δυναμώσει τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων και Περιφέρεια Κρήτης, να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, για να γίνει η πραγματική διαφορά, για να δυναμώσει η φωνή του λαού μέσα στο Δημοτικό, Περιφερειακό Συμβούλιο, την Ευρωβουλή, ως τη μοναδική εγγύηση για την οργάνωση των λαϊκών αγώνων την επόμενη μέρα.

dav

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ