"Η υποψηφιότητά μου στο Δήμο μας"

Petite Perle 300×250

Άρθρο του Μιχαήλ Γεωργ. Μαρκογιαννάκη, Πολιτικού Μηχανικού, MSc, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη "Ενωμένο Μαλεβίζι" με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Καλλέργη

Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο μας, δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση, δεδομένου ότι το "μεράκι της προσφοράς στα κοινά" το έζησα από μικρός μέσα στην οικογένειά μου.
Πιστεύω ότι όλοι μας, άλλος λίγο, άλλος πολύ και ανάλογα με τις δυνατότητές του, πρέπει να κάνει κάτι για τον τόπο μας, το Μαλεβίζι.
Ένα ευλογημένο τόπο που η ιστορία του χάνεται στο βάθος των αιώνων.
Ιστορία που, από όταν ξεκινάει να καταγράφεται από του ιστορικούς, μόνο υπερηφάνεια μας γεμίζει. Έχουμε την τύχη να ζούμε στον Δήμο του El Greco, του Μαλεβιζιώτη χορού, του κρασιού "Μαλβαζία", ο οποίος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι η ουρά, αλλά ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων.
Τον τόπο αυτό, τα τελευταία χρόνια, έχουν επιλέξει για να κατοικήσουν χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Κρήτη – και όχι μόνο – με αποτέλεσμα να έχουμε μια τεράστια ανθρωπογεωγραφική και οικιστική ανάπτυξη άρα και ανάγκη για δημιουργία μεγάλων έργων υποδομής.
Έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων μας.
Με ισονομία – ισοπολιτεία ίσα δικαιώματα και αναλογικές υποχρεώσεις, θα επιτύχουμε την αναγκαία κοινωνική συνοχή της "πολυπολιτισμικής" κοινωνίας μας.
Θεωρώ ότι με τις γνώσεις μου μπορώ να προσφέρω, μεταξύ άλλων, σε σημαντικά και εξειδικευμένα θέματα όπως:
Η ολοκλήρωση των πολεοδομικών σχεδίων του Δήμου
Οι μελέτες για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη ο τόπος μας,
Καθώς και η παρακολούθηση για τη σωστή κατασκευή των υπό εκτέλεση έργων του Δήμου.
Για την υλοποίηση των στόχων αυτών δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ