Ο «διαβολικός» ενεργειακός σχεδιασμός του ΑΔΜΗΕ στο Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις για τον ενεργειακό σχεδιασμό του ΑΔΜΗΕ στο Μαλεβίζι, δηλώνουμε απερίφραστα εξής:
Για μία ακόμη φορά στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Λέμε ΝΑΙ στην «Κορακιά», όπου πρέπει να γίνουν όλες οι εγκαταστάσεις για την υποδοχή, μετατροπή και διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας.
Είμαστε αντίθετοι και λέμε ΟΧΙ σε κάθε μορφή παρέμβασης στη Δαμάστα, αλλά και στη σχεδιαζόμενη επέκταση του σταθμού διανομής της ενέργειας στα Ληνοπεράματα.
Σε ό,τι αφορά την «αντίδραση» και τις σημερινές δηλώσεις του απερχόμενου Δημάρχου, έχουμε να πούμε ότι αυτά που λέει τώρα, έπρεπε να τα δηλώσει με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, στην συνάντηση που έγινε με τα στελέχη του ΑΔΜΗΕ στις 04-05-2017 στην Περιφέρεια Κρήτης.
Οι σημερινοί «λεονταρισμοί» του απερχόμενου Δημάρχου, είναι άνευ αντικρίσματος και εκτός χρόνου.
Τότε τα στελέχη του ΑΔΜΗΕ, αναφέρθηκαν αναλυτικά στις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις για το ενεργειακό, σε ό,τι αφορά το Δήμο μας.
Είναι γεγονός, ότι αυτά που δήλωσαν – μετά τη σύσκεψη δημόσια – αυτά σχεδιάζουν, επίσημα πλέον σήμερα.
Η ευθύνη για το σχεδιαζόμενο «διαβολικό» τρίγωνο Κορακιά – Δαμάστα – Ληνοπεράματα ανήκει αποκλειστικά στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Μαμουλάκη.
Μας προβληματίζει επίσης η «αφωνία» του έτερου Υποψηφίου Δημάρχου και της Παράταξης του κ. Μποκέα για τον – αναφερόμενο – συνολικά και «διαβολικό» σχεδιασμό του ΑΔΜΗΕ.
Καλούμε το Λαό του Μαλεβιζίου σε αγωνιστική ετοιμότητα δεδομένου ότι οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες και πρέπει ΟΛΟΙ μαζί να δώσουμε τη μάχη, για να αποτρέψουμε το σχεδιασμό του ΑΔΜΗΕ, για τη Δαμάστα και τα Ληνοπεράματα.
Η θέση της Παράταξής μας είναι ξεκάθαρη. Όλες οι εγκαταστάσεις να γίνουν στην Κορακιά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ