Οι νέες ιδέες θα μας πάνε μπροστά

Petite Perle 300×250

Του Ανδρέα Παντερή Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα "Το Μαλεβίζι Μπορεί"

Η στήριξη μου στον συνδυασμό "Το Μαλεβίζι μπορεί" και στο πρόσωπο του Μενέλαου Μποκέα βασίζεται στην πίστη, στο όραμα, στις νέες ιδέες, στο άφθαρτο ενός νέου προσώπου και στην ορμή που συνδυάζεται με πολιτική εμπειρία και ωριμότητα. Ενός νέου άνδρα που το πρόγραμμα του επικεντρώνεται στον πολίτη και στις ανάγκες του, την αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας του και τον απογαλακτισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης από την όποια κηδεμόνευση.

Ενός νέου προσώπου που στηρίζεται σε επίσης νέα και άφθαρτα πρόσωπα (και σε όσους αισθάνονται νέοι) τα οποία διακρίνονται στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την έρευνα στα πέρατα της οικουμένης.
Είναι το συναπάντημα του μαθητή με τον δάσκαλο που αφουγκράζεται τις ανάγκες του αύριο και στηρίζει τους φυσικούς δημιουργούς του, τη νέα γενιά.

Θέλουμε τον τόπο μας πρωταγωνιστή, θέλουμε τον τόπο μας σημείο αναφοράς, γιατί τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα (Ιστορικό υπόβαθρο, πολιτιστική κληρονομιά, τουρισμός, πρωτογενής τομέας) μας το επιβάλλουν, θέλουμε το Μαλεβίζι που μας αξίζει.

Με ένα πρόγραμμα, αποτέλεσμα μιας μακράς διαβούλευσης με τις τοπικές κοινωνίες, είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε ΜΑΖΙ το Μαλεβίζι του 2030. Πολιορκητικός κριός, ο 1ος άξονας του προγράμματος. Όλα στο φως – διαφάνεια παντού και όλοι οι δημότες. Είμαστε εδώ, για να χτίσουμε και να συνεργαστούμε. Το "Μαλεβίζι μπορεί"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ