Δήλωση του Μ. Συντυχάκη κατά τη σημερινή άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

Petite Perle 300×250

Ο Μ. Συντυχάκης, υποψήφιος περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση αφού άσκησε στο 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου το εκλογικό του δικαίωμα έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο λαός της Κρήτης σήμερα μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα και να δώσει ισχυρή εντολή στην Λαϊκή Συσπείρωση για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο.

Να μην πάει στις κάλπες «μία από τα ίδια» αλλά να ψηφίσει με βάση τις ανάγκες του και τα δικά του συμφέροντα. Να μην συνταχθεί με το «όραμα» του κάθε υποψήφιου περιφερειάρχη και των μεγαλοεπιχειρηματιών που αποδεδειγμένα τους στηρίζουν και να κόψει τον αέρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που περιμένουν να αξιοποιήσουν το αποτέλεσμα για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους.

Αυτό καλούμε να σκεφτούν καλά όσοι πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και απογοητεύτηκαν καθώς το μόνο που αποδείχτηκε είναι ότι δεν μπορείς να είσαι με τα συμφέροντα και των λίγων και εκλεκτών και της πλειοψηφίας του λαού.

Καλούμε το λαό να εκλέξει περισσότερους αγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους εκλεγμένους με την Λαϊκή Συσπείρωση που είναι και η μοναδική δύναμη που θα υποστηρίξει τα συμφέροντα του την επόμενη των εκλογών. Παράλληλα να δυναμώνει η πάλη του για τις σύγχρονες ανάγκες του ενάντια στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο λαός μας χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στην περιφέρεια και τους δήμους της Κρήτης γιατί μόνο έτσι θα εμποδίσουμε τα χειρότερα που έρχονται, θα αποσπάσουμε κατακτήσεις και θα επιστρέψει η αισιοδοξία.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ