Ευχαριστήριο Λάμπρου Βαμβακά

Petite Perle 300×250

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!  

Θέλω να  ευχαριστήσω  από καρδιάς όλους και όλες  εσάς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε και να εκφράσω συνάμα τη  συγκίνησή μου, για την ανταπόκρισή στο κάλεσμα  που σας απηύθυνα, στις πρόσφατες εκλογές, ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με το συνδυασμό «Κρήτη η ζωή μας» του Σταύρου Αρναουτάκη. Η έμπρακτη στήριξη σας, που αποτελεί  μια βαριά και ουσιαστική ευθύνη, δικαιώνει την μέχρι τώρα πορεία μας που στηρίζεται στο όραμα, στις θέσεις και στις δράσεις μας αλλά και στη συνεργασία και αλληλεκτίμηση μεταξύ μας.

 Ιδιαίτερα  να ευχαριστήσω όλους εσάς  που τιμήσατε  το συνδυασμό μας με αυτό το μεγάλο ποσοστό, επιβεβαιώνοντας  την θετική γνώμη και την εμπιστοσύνη σας στο έργο της  Περιφέρειας Κρήτης  με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  δικούς μου ανθρώπους που στάθηκαν  δίπλα μου και στήριξαν ανιδιοτελώς την προσπάθειά αυτή, προσφέροντας, συμμετέχοντας και βοηθώντας να φτάσουμε σ' αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης στην οικογένειά μου για την υπομονή  και την στήριξή τους, συμπαραστάτες  μου και συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια!

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την Κρήτη, να  υποστηρίζω τη συλλογικότητα και την ποιότητα σε κάθε επίπεδο, με συνέπεια, υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια και εντιμότητα.

Μαζί συνεχίζουμε για το καλύτερο του τόπου και των παιδιών μας.

Μαζί, χωρίς εκπτώσεις στις αξίες  μας και εμμένοντας στην εμπιστοσύνη που μας συνδέει!

Μαζί συνεχίζουμε για μια Κρήτη πρότυπο με επίκεντρο τον άνθρωπο !

Με εκτίμηση και σεβασμό

Λάμπρος Ν.  Βαμβακάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης Π.Ε.Ηρακλείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ