Μπορεί να δώσει ακόμα πολλά στο Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Την ατζέντα με τις στρατηγικές προτεραιότητες του για την επόμενη ημέρα των εκλογών, ανοίγει ο Κώστας Μαμουλάκης στη "Φωνή του Μαλεβιζίου", χωρίς ωστόσο να παραλείπει να ασκήσει κριτική στον αντίπαλο του στις κάλπες της Κυριακής, Μενέλαο Μποκέα.

Ο κ. Μαμουλάκης καταλογίζει στον επικεφαλής της παράταξης "Το Μαλεβίζι μπορεί", αναλήθειες και απουσία προγράμματος. Παράλληλα εκφράζει την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα του β' γύρου των εκλογών και θέτει το δίλημμα όχι μόνο ποιόν αλλά και τι είδους δήμαρχο θέλουν οι δημότες Μαλεβιζίου.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Μαμουλάκη:

"Η ώρα της κρίσης για το Μαλεβίζι: Την Κυριακή 2 Ιουνίου, οι πολίτες του Μαλεβιζίου επιλέγουν όχι μόνο ποιόν δήμαρχο επιθυμούν, Μαμουλάκη ή Μποκέα, αλλά και "τι είδους" δήμαρχο θέλουν. Θέλουν έναν δήμαρχο που όπως συνηθίζεται να λέμε "ξέρει τι του γίνεται" ή κάποιον που θα ξεκινήσει από το μηδέν;

Θέλουν έναν δήμαρχο που στα χρόνια της ενασχόλησης του με τα κοινά (και κατά τα οποία κατασκεύασε έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων σε Ηράκλειο και Μαλεβίζι χωρίς να ακουστεί τίποτε το μεμπτό) αφήνει πίσω του χειροπιαστά αποτελέσματα ή κάποιον που θεωρεί ότι με πολιτικές προτάσεις, μπορεί να διαχειριστεί την καθημερινότητα ενός Δήμου;

Θέλουν τέλος έναν δήμαρχο που δεν χάιδεψε ποτέ αυτιά, δεν υποσχέθηκε ποτέ ανεδαφικά πράγματα και έχει τη δυνατότητα να κοιτάξει τον οποιοδήποτε στα μάτια ή κάποιον που κρύβεται πίσω από ρεβανσιστές του χθες που επιζητούν τη δική τους επιστροφή στο δημαρχείο από την "πίσω πόρτα;"

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, οι πολίτες του Μαλεβιζίου επιλέγουν αν θέλουν να συνεχιστεί ό,τι ξεκίνησε το 2011 ή αν επιθυμούν επιστροφή στους ανθρώπους που μεθοδεύουν το πισωγύρισμα του Μαλεβιζίου σε εποχές 1998. Και σε κάθε περίπτωση, η απόφασή τους θα είναι σεβαστή. Στον απόλυτο βαθμό!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ