Μπροστά. Και μόνο μπροστά!

Petite Perle 300×250

Άρθρο του Κώστα Μαμουλάκη*

Ολοκληρώνοντας και αυτή την προεκλογική περίοδο, θα ήθελα να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Σε όλες και όλους τους υποψήφιους της παράταξής μας, σε όλες και όλους τους εθελοντές που έτρεξαν απ' άκρη σ' άκρη στο Μαλεβίζι και φυσικά σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, που μας άνοιξαν τα σπίτια και τις καρδιές τους.

Ολοκληρώσαμε έναν ειλικρινή προεκλογικό αγώνα. Ο διάλογος με τον πολίτη παρέμεινε σε πρώτο πλάνο. Η κατάθεση του αναλυτικού απολογισμού των πεπραγμένων μας, αλλά των συγκεκριμένων προτάσεων που έχουμε για την επόμενη μέρα, νομίζω ότι έγινα κατανοητά. Και σήμερα, προχωράμε στην επόμενη μέρα που είμαι βέβαιος ότι θα βρει όλο το Μαλεβίζι ενωμένο και ισχυρό, έτοιμο και αποφασισμένο να συνεχίσει μπροστά. Και μόνο μπροστά. Γιατί οι ανάγκες υπάρχουν, τα προβλήματα ζητούν λύσεις, οι απαιτήσεις των κοινωνιών είναι ισχυρές και οι αναπτυξιακές προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Ο λόγος τώρα έρχεται σε εσένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Σε εσένα που την Κυριακή 2 Ιουνίου αποφασίζεις για το μέλλον του τόπου μας. Και θα ήθελα να γνωρίζεις ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλοι οι συνεργάτες μου με την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την υλοποίηση του προγράμματος που γνωρίζεις. Με στόχο την εξωστρέφεια του Μαλεβιζίου, την ισχυροποίηση του brand name του τόπου μας, την κοινωνική συνοχή, την ενίσχυση των συνεργασιών, την διεκδίκηση όλων όσων μας αξίζουν. Με όραμα και αισιοδοξία.

Και όπως σου έχω πει ξανά, να έχει στο νου σου ότι τα καλύτερα… έρχονται!

Ο Κώστας Μαμουλάκης είναι Δήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ