Παραίτηση Μαμουλάκη από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Petite Perle 300×250

Με την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών και με το δεδομένο ότι θα είναι υποψήφιος με το Σύριζα στο Ηράκλειο, παραιτήθηκε ο Χάρης Μαμουλάκης από την προεδρία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Να σημειωθεί, ότι είχε εκλεγεί ομόφωνα σε αυτή τη θέση και το έργο που επιτέλεσε αναγνωρίζεται από όλους και συνέβαλλε και στην εξωστρέφεια του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. υλοποιώντας σειρά δράσεων και έργων σε όλη την Κρήτη. Ειδικά, κατάφερε με επισκέψεις σε πάρα πολλά σχολεία να περάσει στους μικρούς μαθητές τη περιβαλλοντική παιδεία που πρέπει να αποκτήσουν, κάτι που ήταν από τις σημαντικότερες δράσεις αλλά και ένα προσωπικό στοίχημα του Χάρη Μαμουλάκη.

Μετά την παραίτηση του, νέος πρόεδρος ανέλαβε  δήμαρχος Αστερουσίων-Αρχανών Μανώλης Κοκοσάλης, ενώ Αντιπρόεδρος στον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. τοποθετήθηκε ο Αντιδήμαρχος  Μαλεβιζίου Δημήτρης Τζεδάκης.

Τακτικά μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής: Ζαχαρίας Καλογεράκης, Παντελής Μουρτζανός, Θεόδωρος Πατεράκης και Γιάννης Ρασούλης.

Αναπληρωματικά μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής: Νίκος Γιαλυτάκης και Αργύρης Πανταζής.

Η θητεία του  Δ.Σ θα λήξει τον προσεχή Οκτώβριο, με την εκλογή των νέων μελών που θα προκύψει από τους αυτοδιοικητικούς που εκλέχτηκαν στις εκλογές του Μαίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ