Εκπρόσωποι της Κρήτης στην εθνική kick boxing οι Gerontis Fighters!

Petite Perle 300×250

Μέρες ανόδου γνωρίζουν για ακόμη μια φορά οι Gerontis Fighters καθώς θα είναι οι μοναδικοί από όλα τα σωματεία της Κρήτης, που θα μας εκπροσωπήσουν με αθλητή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing. Αυτή η παγκοσμίου βεληνεκούς διοργάνωση, θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία, το διάστημα 24 έως 30 Αυγούστου. Ένα από τα στελέχη της εθνικής ομάδας και το μοναδικό από την Κρήτη, θα είναι ο αθλητής Λιαπάκης Ιωάννης όπου μετά την εξαιρετική του επίδοση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing που έλαβε χώρα στην Αθήνα, κατοχύρωσε και τα εισαγωγικά του μόρια.

  Χωρίς ποτέ να  επαναπαύονται λοιπόν οι Gerontis Fighters , ανοίγουν τα φτερά τους για να φτάσουν κοντά σε ένα ακόμη μεγαλεπήβολο στόχο. Αυτός είναι  να καταφέρει ο αθλητής να κατακτήσει από πρώτη έως τέταρτη θέση στο αγώνισμα του light contact, ώστε να μπορέσει να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, χωρίς την διαδικασία εξετάσεων, σε οποιαδήποτε σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ που επιθυμεί, εξαιρουμένων τις σχολές Ικάρων και Ευέλπιδων.

  Ο Λιαπακης Ιωάννης ακολουθεί ειδικό αγωνιστικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητή του κ. Γεροντή Ιωάννη. Με αυτόν τον τρόπο έχει τις προϋποθέσεις να επιτύχει, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας που έχει αποκτήσει από τους αγώνες και τα σεμινάρια που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, του Ηρακλείου αλλά και όλου του Ελλαδικού χώρου. Οι περισσότεροι προπονητές λειτουργούν ως πρότυπα για τους έφηβους και αυτός είναι ο λόγος που η φιλοσοφία του κ. Γεροντή,  ο οποίος διαθέτει 20ετη εμπειρία, παρακινεί τους αθλητές του να συμμετέχουν σε πλήθος εκδηλώσεων που αφορούν τις πολεμικές τέχνες ώστε να συμβάλλει στην μετέπειτα εξέλιξή τους. Αυτά τα εγχειρήματα έχουν χαρίσει στους Gerontis  Fighters σωρεία μεταλλίων από παγκόσμια, πανευρωπαϊκά αλλά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

  Ο αθλητής Λιαπακης Ιωάννης είναι ένας ευσυνείδητος έφηβος από μια πολύτεκνη οικογένεια , οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό του, στηρίζοντας τα όνειρα του. Τα τρία τελευταία χρόνια ενασχολείται σθεναρά με το κομμάτι του αθλητισμού και συγκεκριμένα του πρωταθλητισμού κατακτώντας τις πρώτες θέσεις του kick boxing και του tae kwon do.

Ο  νεαρός θα αναχωρήσει  στις 20 Αυγούστου. Στο πλευρό του θα είναι όπως πάντα ο προπονητής του, κ. Γεροντής Ιωάννης, ο οποίος θα τον στηρίζει από την πρώτη έως και την τελευταία μέρα του ταξιδιού.

  Επόμενη δράση των Gerontis Fighters, η μετάβαση τους στα Ιωάννινα από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου με 5 αθλητές, για την πρόκριση του παγκοσμίου πρωταθλήματος tae kwon do ITF που θα πραγματοποιηθεί  στη Βουλγαρία.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία, με επιμονή και υπομονή να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ