Με μουσική έκλεισαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου (video)

Petite Perle 300×250

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Για μία ακόμη φορά εντυπωσίασαν οι μαθητές του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Θεατράκι Γαζίου.

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου έκλεισε μουσικά, ενώ είχαν προηγηθεί δύο ακόμη ημέρες πολιτιστικών εκδηλώσεων με παρουσίαση μαχητικών τεχνών, θέατρο, και χορό.

Η βραδιά ξεκίνησε με αρμόνιο με τον μαθητή Ραφαήλ Κακουλάκη να παίζει τα μουσικά κομμάτια "Ο Καβαλάρης" και "Ο Τρύγος" υπό τις οδηγίες της Ευτυχίας Διακάτου.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η κρητική μουσική παράδοση με λύρες και μαντολίνα.

Οι μαθητές Θωμάς Μπέζος, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, Μάνος Σταυρακάκης, Ελένη Ζαμπούνη, Γιώργος Καπετανάκης, Γιάννης Συμιανάκης, Σταύρος Ζαϊμάκης, Ζώης Κόκορης και Μιχάλης Σταυρακάκης έπαιξαν για τους θεατές τα τραγούδια "Γεια σου χαρά σου Βενετιά", "Αν ήμουν δίκαιος Θεός", "Θάλασσα Μαύρη", "Το Αρκάδι", και "Πίνω το μάνα το κρασί".

Στη συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή οι Μανώλης Καλιγιαννάκης, Γιώργος Λουδιανός, Γιώργος Μαρής, Θωμάς Μπέζος, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, Μάνος Φραγκιαδάκης και Γιώργος Φραγκουλάκης όπου έπαιξαν και τραγούδησαν τα συρτά "Τον έρωντα πρασές πρασές", "Χαρά μου", "Δροσουλιασμένε μου ανθέ", "Τόπος που κάνει αντίλαλο", ενώ συνέχισαν με μαντινάδες.

 Υπεύθυνος κρητικής μουσικής ο Μανούσος Σταυρακάκης.

Η βραδιά έκλεισε με κιθάρα με υπεύθυνo τον Θεόφιλο Πλευράκη.

Ακούστηκαν τα τραγούδια "Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα" από τον Γιώργο Δαμνιανάκη, "I was made for loving you" από τον Νικόλα Κουβίδη, "Bella Ciao" από τους Νικόλα Κουβίδη και Άγγελο Χατζηγιαννάκη, "Game of Thrones" από τον Άγγελο Χατζηγιαννάκη, "All of me" – "Όλα μοιάζουν καλοκαίρι" από τους Βασίλη και Μανώλη Νησανάκη, "Happier" – "Girls like you" από τις Σόνια Ζαϊμάκη, Μαργιάννα Μαρκίδη και Λένα Μπαγορδάκη.

Στο δεύτερο μέρος η Κατερίνα Βιολάκη ερμήνευσε το "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου", η Γωγώ Βιολάκη το "Say my name", τα τραγούδια "Σμαράγδια και Ρουμπίνια", "Μέχρι το τέλος του κόσμου", "Σ' αγαπώ" ερμήνευσαν με μεγάλη επιτυχία οι Ραφαέλα Μαυράκη, Μαρίνα Μελικώνη, Αφροδίτη Μουντουφάρη, "Royals", "Waiting for love" η Κατερίνα Μανιαδή, "Can't help falling in love", "Shallow", "Δύο Ζωές " οι εξαιρετικές Νίκη Βλατά, Ειρήνη Οδυσσεάκη, Ράνια Σεβνταλή και Παναγιώτης Σεβνταλής.

Κλείνοντας το μουσικό πρόγραμμα οι θεατές ζητούσαν παρατεταμένα κι' άλλο με τους μουσικούς και τους ερμηνευτές να χαρίζουν στον κόσμο κι' άλλα τραγούδια.

Τη βραδιά τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός.

Σίγουρα οι τριήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, με την πρόεδρο κ. Ελένη Ξυλούρη να έχει ενεργό ρόλο στην επιτυχία των εκδηλώσεων, άφησαν στους θεατές τις καλύτερες εντυπώσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το σπουδαίο ρόλο που επιτελεί ο Σύλλογος στο Γάζι και στην ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ