Ονειρεύεται κόλπο γκρόσο με Ρόμπεν η Λάτσιο

Petite Perle 300×250

Ο Άριεν Ρόμπεν έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Κλάουντιο Λοτίτο θέλει να κάνει την υπέρβαση και να τον ντύσει στα χρώματα της Λάτσιο.

Η διοίκηση της Λάτσιο πέτυχε να κρατήσει τον Σιμόνε Ιντσάγκι στον πάγκο της παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Γιουβέντους, και τώρα είναι έτοιμη να κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο βήμα στο μεταγραφικό πεδίο.

Για την ακρίβεια… άλμα, από τη στιγμή που οι "αετοί" της ιταλικής πρωτεύουας παρακολουθούν -σύμφωνα με δημοσίευμα της Messaggero- ιδιαίτερα στενά την περίπτωση του Άριεν Ρόμπεν, θέλοντας να κάνουν ένα σπουδαίο δώρο στον προπονητή τους ενόψει της νέας σεζόν αλλά και στον κόσμο που "ζεστάθηκε" με την κατάκτηση του Coppa Italia τον Μάιο.

Ο Ρόμπεν έχει μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν και μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει προτίμηση αναφορικά με το πρωτάθλημα που θα ήθελε να αγωνιστεί, με τους "λατσιάλι" να εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη και να τον αποκτήσουν όπως έκαναν στα προηγούμενα χρόνια με τους Μίροσλαβ Κλόζε και Λούκας Λέιβα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ