Η Παραλία του Apollonia Beach Resort & Spa σε Διαδικασία Πιστοποίησης ως Αειφόρα Παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach

Petite Perle 300×250

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψε το Apollonia Beach Resort & Spa με την εταιρεία Costa Nostrum με σκοπό την πιστοποίηση της παραλίας της Ξενοδοχειακής Μονάδας Apollonia Beach Resort & Spa ως αειφόρα παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach.

Στα πλαίσια της Αειφόρας λειτουργίας του ξενοδοχείου και με κύριο στόχο την ποιοτική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, την προστασία του περιβάλλοντος, την αύξηση της ικανοποίησης των τουριστών, καθώς και την προώθηση των αρχών του αειφόρου τουρισμού, το Apollonia Beach Resort & Spa προβαίνει στην απαραίτητη διαδικασία για την πιστοποίηση της παραλίας του ως αειφόρος παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach.

Η νέα αυτή συνεργασία σφραγίστηκε με την υπογραφή του Σύμφωνου Συνεργασίας από τον κ. κ. Μανώλη Μανούσο – Διευθύνοντα Σύμβουλο & Αντιπρόεδρο του Ομίλου Cyan group of hotels και από τον κ. Βασίλη Ζησιμόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Ιδρυτή της Costa Nostrum ΕΠΕ. Και οι δυο πλευρές δηλώσαν αισιόδοξες για τη νέα συνεργασία, η οποία πρόκειται να προσφέρει τα μέγιστα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση και ανάδειξη του παράκτιου οικοσυστήματος.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο κ. Μανώλης Μανούσος και ο κ. Βασίλης Ζησιμόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Costa Nostrum ΕΠΕ.

Σχετικά με το Apollonia Beach Resort & Spa / Cyan group of hotels :

Το Apollonia Beach Resort & Spa βρίσκεται  πάνω στη μεγάλη παραλία της Αμμουδάρας λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ηρακλείου και λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους όπως την Κνωσό και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Με 336 δωμάτια – που συνθέτουν το κεντρικό κτήριο – και τα 3 συγκροτήματα bungalows το ξενοδοχείο προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για ευχάριστες και αξέχαστες διακοπές στην Κρήτη.

Το Apollonia Beach Resort & Spa είναι μέλος του Cyan group of hotels που ιδρύθηκε το 1977 και διαθέτει τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa- 5*. αστέρων με 336 δωμάτια, το Santa Maria Beach- 4* αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa- 5* αστέρων με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 350 υπαλλήλους. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και την Σητεία.

Σχετικά με το Costa Nostrum – Sustainable Beaches:

Το Πρότυπο Πιστοποίησης για την Αειφόρο Διαχείριση και Ανάπτυξη των Παραλιών της Μεσογείου – Costa Nostrum Sustainable Beaches, είναι ένα πρότυπο και καινοτόμο πρωτόκολλο πιστοποίησης που μπορεί να διασφαλίσει με αντικειμενικό τρόπο την αειφόρο ανάπτυξη των παραλιών της Μεσογείου, προασπίζοντας πρωτίστως την προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής περιμετρικά των πιστοποιημένων αειφόρων παραλιών Costa Nostrum – Sustainable Beaches, δημιουργώντας ένα ισχυρό δεσμό ανάμεσα στον λουόμενο και την παραλία, αλλά και μια μοναδική εξατομικευμένη τουριστική εμπειρία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ