Στο Cosmogym contest 2019 σήμερα ο Αστερίωνας

Petite Perle 300×250

Με έντονο το αίσθημα του ενθουσιασμού και με μεγάλες προσδοκίες η ομάδα του Γυμναστικού Ομίλου  "Αστερίωνας" που εδρεύει στο Γάζι θα διαγωνιστεί στην Αθήνα στα πλαίσια του Cosmogym contest 2019 σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση-θεσμός της ελληνικής γυμναστικής, με 8.697 συμμετοχές, αμέτρητους φιλάθλους, εντυπωσιακό θέαμα  και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας "Γεώργιος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι.

Η ομάδα του "Αστερίωνα" απαρτίζεται από ένα πολυμελής σύνολο με 30 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 5 έως 37 ετών, με τις προπονήτριες Κωνσταντίνα  Ζαργιαννάκη και Ειρήνη Νάττου (πρώην πρωταθλήτριες Ακροβατικής Γυμναστικής) να έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Η σκηνή στο Cosmogym Contest θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο τσίρκο με κλόουν, ζωάκια, ακροβάτισσες, μάγους και πολύχρωμα μπαλόνια με τους αθλητές και τις λαμπερές αθλήτριες της ομάδας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι αθλητές-τριες είναι: Τραντά Καλλιόπη, Βιστάκη Κωνσταντίνα, Πλαΐτη Ισμήνη, Καντιδάκη Βασιλεία, Νεοπούλου Ελένη, Χατζηβασιλείου Λυδία, Λαγκώζη Ιωάννα, Τρεύλακη Κατερίνα, Κωνσταντάκη Μελίνα, Δανακη Ελένη, Περισυνάκη Ελένη, Πλαΐτη Γεωργία, Δαμιανάκη Ελευθερία, Παρασύρη Ζαχαρένια, Παναγιουλάκη Γαρυφαλιά, Σερλιδάκη Ελευθερία, Χιωτακη Όλγα, Κουκουναρά Ειρήνη, Σερλιδάκη Μιχαέλα, Καλογεράκη Αργυρώ, Πανερα Παναγιώτα, Μακριδάκη Ευαγγελία, Αεράκη Μαρίνα, Φασουλάκη Μιχαέλα, Πλαΐτη Φωτεινή, Θραψανιωτάκη Κατερίνα, Κηπαράκη Μαρία, Κλεωπας Ιωάννης, Μακριδάκης Μιχάλης και Μετζογιαννάκης Νικόλαος.

Την ομάδα θα συνοδεύσει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Κηπαράκης.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει την 1η της Ετήσια Επίδειξη το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο του Αλμυρού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ