Την Τρίτη εκλέγει διοικητικό συμβούλιο ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Τεράστιο ενδιαφέρον στη Γενική Συνέλευση

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αλμυρού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Γάζι. Η σοβαρή προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια και η δυναμική του Σωματείου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον παλιών και νέων παραγόντων να μπουν στη διοίκηση και να ανεβάσουν επίπεδο τον Αλμυρό.

Το διοικητικό δίδυμο Γιώργου Κατσαμάνη-Νίκου Πατραμάνη έκαναν τον απολογισμό τους και εισηγήθηκαν στη Γενική Συνέλευση το Σωματείο να δώσει το κύριο βάρος στην καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών αλλά και των Νέων Αλμυρού, ώστε η ομάδα σε λίγα χρόνια να μπορεί να διεκδικήσει άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Με αυτή τη φιλοσοφία συμφώνησαν σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 7.00 το απόγευμα στον ίδιο χώρο, για να ενημερωθεί τυπικά η Γ.Σ. για τα πεπραγμένα της διοίκησης και να εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα απαρτίζεται από 11 μέλη όπως ορίζει το καταστατικό του Αλμυρού.

Αμέσως μετά το νέο Δ.Σ. θα έρθει σε Σώμα και θα σηκώσει μανίκια για να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική σαιζόν. Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται για τη συμμετοχή τους στο νέο Δ.Σ. οι Γιώργος Κατσαμάνης, Νίκος Πατραμάνης, Γιώργος Γκαβόπουλος, Γιώργος Πάγκαλος, Γιάννης Μαυράκης και Γιάννης Κάββαλος και Στέφανος Βλασιάδης. Ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς, έδωσε το παρών και δήλωσε ότι θα είναι κοντά στο σωματείο να βοηθήσει αλλά θα αποφασίσει την Τρίτη αν θα συμμετέχει στο νέο Δ.Σ.

Οι παρόντες στη Γενική Συνέλευση Γιώργος Κατσαμάνης, Νίκος Πατραμάνης, Μανώλης Βίστης, Μανώλης Απλαδάς, Μιχάλης Παγωμένος, Γιώργος Φανουράκης, Βασίλης Απλαδάς, Στέφανος Βλασιάδης, Γιώργος Παπαδάκης, Γιάννης Μαρογιαννάκης, Μπάμπης Τουπής, Γιώργος Πάγκαλος, Πολύδωρος Σταματάκης, Γιώργος Χασουράκης, Γιώργος Γκαβόπουλος, Γιάννης Μαυράκης, Κώστας Γιαπιτζόγλου, Φανούρης Βατσινάς, Γιώργος Ρεράκης και γονείς παιδιών από τις ακαδημίες που εξέφρασαν την αγωνία τους για την καλύτερη λειτουργία της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ