Διεθνείς κολυμβητικοί αγώνες ανοικτής κατηγορίας «Τσέτσο Γκολομεέβ»

Petite Perle 300×250

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Για 7η συνεχή χρονιά ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου (ΚΟΗ) διοργανώνει τους, διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες ανοικτής κατηγορίας «Τσέτσο Γκολομεέβ» στην μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του Ομίλου.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου και όπως αναφέρει ο ΚΟΗ «παρά το γεγονός ότι οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί σε μια «δύσκολη» ημερομηνία (22-23 Ιουνίου), όπου παράλληλα διεξάγονται οι Θερινές ημερίδες της ΚΟΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες περιφέρειες καθώς και το Mεσογειακό Kύπελο (Comen Cup), στην διοργάνωση θα συμμετάσχει ένας ικανοποιητικός αριθμός αθλητών-μελών της Εθνικής μας ομάδας, αθλητών από το πρόγραμμα Sports Excellence (επίλεκτοι) της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας  καθώς και σημαντικοί αθλητές από την Ν. Αφρική».

Συγκεκριμένα από τις ελληνικές συμμετοχές ξεχωρίζουν αυτές των Δημήτρη Δημητρίου (ΑΝΟΑ), Αθανασίου-Χαράλαμπου Κυνηγάκη (ΑΟΠΦ), Γεωργίου Σπανουδάκη (ΠΑΟ), Ιωάννη Γεωργαράκη (ΑΟΠΦ), Νικόλαου Ντάνου (Α.Ο. Κολωνού), Ευάγγελου Μακρυγιάννη (ΑΝΟΑ) και Ανθή Λύρα (ΑΟΠΦ).

Το παρών θα δώσουν και Κρήτες αθλητές-μέλη της Εθνικής ομάδας και συγκεκριμένα οι Απόστολος Παπαστάμος (ΝΟΧ), Αλέξανδρος Κάχρης (ΝΟΧ), Μαρίνος Φίλικας (Αργοναύτες / ΑΝΟΓ), Μαρία Τροχαλάκη (Αργοναύτες / Ηλυσιακός), Μιχαήλ Γιαννακάκης (Δελφίνια / ΠΑΟΚ), Μιράλμπα Σουλά (ΝΟΡ), Νικόλαος Αποστολάκης (Ωρίωνας) και Ιωάννα Γιαουρτά (Αργοναύτες / ΑΡΗΣ).  

Από την αποστολή της Ν. Αφρικής ξεχωρίζει η 17χρονη Olivia Nel με το καταπληκτικό 25.35 στα 50μ Ελεύθερο, η δίδυμη αδελφή της Georgia Nel και οι Talia Fos, Simon Haddon και Max Kieser.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και θα διεξαχθούν σε 3 αγωνιστικές ενότητες (Σάββατο απόγευμα, Κυριακή πρωί-απόγευμα) στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου με τη στήριξη του ΕΑΚΗ.  Τελετή έναρξης, Σάββατο 22 Ιουνίου, 16.45 και έναρξη αγώνων στις 17:00.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ